Свържете се с нас

България

Не издържа: Натали Трифонова проговори за скандала в „Денсинг старс“!

Натали Трифонова се размина с голямата награда в „Денсинг старс“, въпреки старанието си на дансинга, но пък си позволи да направи след това повече от интересен коментар за случилото се на финала в шоуто.

„Два дни само ям и само спя. Нищо друго не правя“, сподели синоптичката на bTV в „Преди обед“. Блондинката и партньорът й Димитър Стефанин се окичиха с бронзовите медали в танцовото шоу, а дали има нещо повече между тях, както вече се питат мнозина, тепърва ще става ясно.

Най-трудните периоди по време на танцувалното шоу за двойката били 2-ра и 8-ма седмица.

„Този период беше критичен“, призна Натали и добави, че тъй като и двамата с Димитър са силни характери, не е било никак лесно да успеят да се сработят.

„Всеки си държи на своето“, добави блондинката. Приятелството между двамата партньори на сцената обаче, се заражда точно заради тези критични отношения в началото. А на финала с Димитър се случва нещо, което разтърсва най-вече Натали.

Цялото тяло на Димитър не спира да трепери по време на последния танц на двойката. А синоптичката пък се чувствала много спокойна на финала.

„Най-спокойна бях на финала“, откровена е тя, без обаче да може да обясни защо чувството й е било такова.

Любопитна подробност, която би прозвучала след тези думи доста озадачаващо, бе, че в хода на подготовката за изпълненията в „Денсинг старс“, Натали е искала на няколко пъти да се откаже. Даже е молила Димитър да прави по-леки хореографии.

„Ако той беше се съобразил с моето желание, нямаше да стигна до финала“, признава към днешна дата обаче дългокраката блондинка, която добави още: „Аз стигнах до финала само заради него“, добави тя./show.blitz.bg

---

България

Ето какъв хищник излезе насред Ямбол

Много голям речен сом бе уловен от рибар насред град Ямбол. Късметът се усмихва на Калин Костадинов, по прякор Джака, за който това се оказва абсолютен рекорд.

От години той преследва хищните риби по река Тунджа, но чак сега успява да измъкне толкова внушителен екземпляр. Сомът се оказва дори по-дълъг от него. Пред „България Днес“ майсторът издава своята успешна тактика. Той лови на тапа, а за стръв залага едри пиявици.

„В този ден имах предчувствие, че сомовете ще бъдат активни. Пуснах си отпуска и отидох на река Тунджа в град Ямбол, на голямото съоръжение. В 8 часа сутринта вече бях на мястото, а два часа по-късно дойде и първият удар. Оказа се сомче с тегло 8,7 кг. Реших да остана през целия ден, защото рибите бяха гладни. Около 14 часа пак ме последва късметът и хванах още още една риба – около 5 кг“, разказва 37-годишният Калин.

Той не се предава и е убеден, че екшънът тепърва предстои и се оказва прав.

„Продължих да настоявам и в 16:10 ме последва най голямото братче – 27,2 кг.

Удари на обикновен монтаж с тапа, оловна тежест и отдолу кука с номерация 4/0, на която имах заложени 3 броя пиявици. Когато тръгна тапата, в първия момент не успях да разбера, че е толкова голям сом. Помислих, че е около десетина килограма, но след 10 минуни борба го вдигнах над водата и се видя голямото му туловище. След още 15 мин борба успях да уловя рекордния ми засега сом“, развълнуван е Костадинов. Рибата се оказва с дължина 165 сантиметра.

Река Тунджа се слави с високата си популация от сом. Води началото си от 2083 м н.в., в близост до връх Юрушка грамада в Стара планина над Калофер. Цялата й дължина е 390 км, от които 350 са на българска територия преди да премине в Турция. При град Одрин се влива в Марица, като е нейният най-голям приток.

Иначе от хищните риби по река Тунджа освен сом може да се улови още щука, распер, костур и кефал. Чудесни вирове за риболов и отдих сред прохладата има около град Елхово. Популярни са и позициите на ВЕЦ-а при село Устрем.

---

България

Гастарбайтери: В България е страхотно, изкарваме по 1200 лева месечно

„Тук е много хубаво. В България много ни харесва. Хората са добри, отношението към нас е добро. Работим в хотелите в „Албена, харесва ни. И времето е хубаво.“

Toва разказват гастарбайтери от Узбекистан, дошли в да работят в България чрез посреднически фирми.

„У нас в Узбекистан има една посредническа фирма, много е добра. Предлагат работа навсякъде из Европа: Германия, Полша, има и за България. И фирмата ни каза, че в България хората са добри, заплатите са добри, страната е добра, има всички условия. И така дойдохме да работим тук. Харесва ни, всичко е супер“, разказва пред Deutsche Welle Айлин, една от узбекистанките.

Тя, заедно със свои сънароднички, работят пет дни в седмицата и изкарват по 1200 лева месечно. Живеят в бунгала в „Албена“ и част от времето работят в тамошните хотели.

Всички са оставили семействата си в Узбекистан, за да припечелят малко в България.

Според публикации в медиите Узбекистан е един от най-бедните региони от бившия Съветски съюз.

Страната по територия е над четири пъти по-голяма от България, населението наброява 37 милиона души. Икономиката разчита главно на памука, Узбекистан заема трето място в света по износ на памук. Иначе в средноазиатската страна се добиват още газ, злато и мед. Но доходите са доста по-ниски от българските, твърдят новите ми познайници.

Тук човек се сеща и за още един тъжен факт, свързан с Узбекистан: по време на безредиците през 2005 година армията и полицията убиха между 400 и 600 протестиращи.

---

България

Синоптичката Стаси Цалова взриви: Бях толкова задръстена, че майка ми намери мъж! (СНИМКИ)

Стаси Цалова – екзотичното и чаровно лице на Времето по Би Ти Ви хвърли всички в шок с историята, която разказа. А тя е за личния й живот и по-точно за любовта, която Цалова вече се била отказала да търси. Ако не била майка й, която й намерила… мъжа.

Станислава разкри, че е била толкова отдадена на ученето и работата и толкова задръстена с мъжете, че в един момент спряла да вярва, че ще открие подходящия за себе си. Примирила се, че ще остане свободна и само кариерата ще й дава радост.

„Тогава майка ми настоя да се запиша в един от сайтовете за търсене на запознанства и сериозни връзки. Направих го като тя ми помогна, направо ми написа, какви качества трябва да има въпросният човек. След като се запознахме там с бъдещия ми съпруг и започнахме да си чатим, в много от случаите директно тя сядаше да си пише с него“, смее се Цалова.

Признава, че мъжът й не подозирал с кого е разговарял и е бил в неведение дори много след сватбата, а като му казали, прихнал в смях.

Днес двамата имат две дечица и са благодарни на свекървата за идеята й.

Между другото Станислава е сред малкото лица от прогнозата, които имат реално завършено за целта образование, а не е просто хубаво личице и телце, фръцкащо се пред камерите.

Източник: Разкрития

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com