Свържете се с нас

Любопитно

Не ги повтаряйте! Това са грешките ви от миналият живот, според датата на раждане

Южен възел в Овен

В предишния живот си били егоистично настроен човек. Поставяли сте своите нужди над тези на останалите и сте държали да сте в центъра на вниманието. За да получите това, което сте искали, не сте се спирали пред нищо. Затова в този живот трябва да поработите върху умениято да си сътрудничите с другите и да работите в екип. Не забравяйте, че не е нужно винаги да сте номер едно и понякога трябва да проявите дипломатичност и смиреност.

Наличието на Южен възел в Овен показва още, че може да ви е трудно да се самоутвърждавате и да разрешавате конфликти. Може да се разкъсвате между страха да останете сами и прекалената зависимост от половинката си. Партньорството е важно, но никой не трябва да изисква от вас да изоставите себе си. Не се колебайте да се съсредоточите върху себе си, ако някога почувствате, че правите твърде много за другите хора.

Южен възел в Телец

В миналите си животи сте били прекалено голям материалист. Луксът, сигурността и практичността са ви ръководили твърде дълго. Сега е време да се откажете от стремежа към богатство и разкош. Също така трябва да спрете да поемате отговорност за всички около вас. Вместо това потърсете духовно удовлетворение от малките неща. Може да ви е трудно да поставяте личното си удоволствие и удовлетворение на първо място.

Важно е да научите кога да упражнявате самоконтрол и кога да си позволите да се наслаждавате на удоволствията в живота. Затова си позволете да се радвате на плодовете на своите усилия и да се възнаграждавате за тях.

Южен възел в Близнаци

В предишния си живот сте използвали думите, за да заблуждавате и да печелите ползи. Често се е случвало да бягате от отговорност. Затова в този живот е добре да страните от клюки и да не се разкривате лесно пред другите. Ако вашият южен възел е в променливия въздушен знак Близнаци, може би не се интересувате от традиционните методи на учене, задаване на въпроси и събиране на информация.

Имате желание да учите другите на това, което знаете и можете, но не бива да забравяте и да инвестирате в своето обучение. Приключенията и времето около хора предизвикват интереса ви, но понякога си давайте време за почивка и уединение.

Южен възел в Рак

В минал живот сте се съсредоточавали твърде много върху нуждите на другите, давайки приоритет на зависимостта пред самоувереността. Не можете да преследвате мечтите си по този начин. Време е да спрете да се страхувате да не останете сами. Научете се да подбирате внимателно хората, които допускате до себе си. Трябва понякога да бъдете по-пестеливи относно времето и енергията си, вместо да ги раздавате на всеки.

Може да ви е трудно да разкриете емоционалните си нужди. Склонни сте да давате приоритет на логиката пред чувствата, което може да ви накара да пренебрегнете интуицията и сърцето си. За да постигате целите, които имате, е важно да се научите как да слушате инстинктите си. Въпреки че понякога може да изглеждат ирационални, вие изпитвате някои предчувствия с причина и всъщност те могат да ви помогнат.

Южен възел в Лъв

В миналия живот сте имали нужда да бъдете винаги в центъра на всичко и сте страдали, ако не ви обръщат достатъчно внимание. Време е да спрете да приемате нещата толкова лично. Всеки има своите проблеми и те нямат нищо общо с вас. Имате склонност да се самовъзхвалявате, която носите от миналия си живот, затова се научете да бъдете по-скромни и обрани.

Южен възел в Дева

В миналите си животи сте анализирали прекалено много всичко и това е разваляло удоволствието ви от живота. Съсредоточавате се твърде много върху странични подробности, върху нуждата от ясен отговор. Време е да се обърнете към по-спокойни и духовни занимания, свръзани с изкуството, поезията и въображението.

Откажете се от нуждата си от абсолютен контрол, защото това ви подлудява от безпокойство. Може да откриете, че прекаленото анализиране на нещата пречи на въображението и удоволствието, които са нужни, за да реализирате някои от най-големите си надежди и желания.

Южен възел във Везни

В предишни животи винаги сте отстъпвали някой друг да открадне вниманието, което ви се полага. Време е да преследвате желанията си и да заявите себе си. Отказвали сте се от личните си нужди в името на мира и разбирателството, но сега е време да бъдете повече егоист. Ако товасъздаде неприятности, не забравяйте, че конфликтът не е краят на света и понякога е единственият начин да се докажете.

Може да ви е трудно поддържането на здравословен баланс между нуждата от независимост и желанието ви за партньорство. Вие сте човек, който се чувства много комфортно да бъде сам, дотолкова, че това може да ви попречи да създадете подкрепящи, стабилни взаимоотношения. Важно е да намерите начин да отстоявате желанието си за автономия, без да отблъсквате другите хора.

Южен възел в Скорпион

Време е да спрете да бъдете манипулативни и собственически настроени. В минал живот сте били склонни да се възползвате от другите, за да постигнете желанията си. В този живот трябва да изградите своя собствена основа, да си проправите собствен път и да осигурите себе си. Съсредоточете се върху това, което е във вашия собствен контрол и да станете самодостатъчни. Вие сте човек, който поставя удоволствието на първо място. В резултат на това ви е трудно да упражнявате самоконтрол.

През целия живот трябва да търсите здравословния баланс между това да се наслаждавате на хубавите неща и да си дадете сметка кога е достатъчно. Важно е да научите кога да проявите дисциплина и кога да се поддадете на желанията си.

Южен възел в Стрелец

В миналите си животи сте живеели по свои собствени правила и според личната си философия. Време е обаче да се съсредоточите върху обективната истина, а не върху отнесени идеи. Вашите приключения са били форма на бягство от реалността. Трябва да пуснете корени и да създавате по-дълги връзки.

Държите силно на ученето, комуникацията и събирането на информация, но ви в трудно да задържите интереса си достатъчно дълго върху нещо, за да го овладеете. Вие сте предназначени да образовате не само себе си, но и другите, така че е важно е да развиете знанията си достатъчно, за да ги споделите със света.

Южен възел в Козирог

В минал живот сте разчитали твърде много на идеята, че богатството и успехът носят щастие. Това ви е изолирало и ви е карало да неглижирате желанията на сърцето си. Време е да спрете да се натоварвате и да спрете да вярвате, че превъзхождате другите. Сега е време да се вслушате в интуицията си, за поставите взаимоотношенията пред личния си успех. В този живот е хубаво любовта надделее над материализма.

Често може да ви е трудно да разберете кога да се вслушате в логическите разсъждения и кога да се доверите на интуицията си. Умеете да разчитате на емоциите си, но те често могат да бъдат непостоянни и доста мимолетни. В резултат на това е важно да намерите баланс между инстинктите си и вслушването в разума.

Южен възел във Водолей

В предишни животи сте свикнали да криете чувствата си. Време е да започнете да поставяте вашите нужди на преден план и да не се страхувате кого можете да разочаровате. В този живот вашият успех е най-важен. Да имате южен възел във Водолей означава, че ви е удобно да бъдете в центъра на вниманието и поемането на отговорността и ролята лидера идва с лекота за вас.

Въпреки че естествено привличате много внимание, трябва да научите кога да обедините сили с околните. Да се научите как да работите в група или общност е от съществено значение, като същевременно не спирате да се ориентирате към това, което ви откроява от тълпата.

Южен възел в Риби

Това, което се е случвало в минал живот, но сега трябва да спрете да правите, е да играете ролята жертва. Оставяли сте живота да ви тъпче твърде дълго, мислейки, че нямате контрол над съдбата си. Отстоявайте себе си, фокусирайте се върху реалността и вземете нещата в свои ръце. Не трябва да позволявате на хората да ви използват и злоупотребяват с вас. Време е да се погрижите да себе си.

Ако вашият южен възел е в променливия воден знак Риби, вероятно разчитате на рационалния си ум до такава степен, че можете да пренебрегнете нуждата си да мечтаете смело и да мислите извън кутията. Не позволявайте на логиката да ви попречи да видите възможности, които живеят извън това, което е точно пред вас. Понякога най-логичната перспектива е и най-ограничаващата.

Източник: Една

---

България

Славея Сиракова запозна дъщеря си с новия й „татко“ (ФОТО)

Славея Сиракова не си губи времето и вече представи на 4-годишната си дъщеричка новия й „татко“. Само преди два месеца щерката на Илиана Раева се сгоди в Бали и днес бъдещият й вече е част от семейството.

Тези дни малката Амили имаше рожден ден и годеникът на майка й не са бе гост на партито, но изцяло бе заел родителските си позиции. „Позираше заедно със Славея на всички семейни снимки, сякаш той е таткото на Амили, а не Иван“, цъкат с език гости на празника пред Intrigi.bg.

Славея изцяло се отдръпнала от бащата на дъщеря й и все по-рядко поддържала връзка с него.

Щерката на Наско Сираков много държала Амили да създаде здрава връзка с новия си „татко“ и отношенията помежду им да са като на баща и дъщеря.

Двамата с новия й мъж се сгодиха в средата на февруари по време на почивката си в Бали. Годежът бе изненада за всички, дори за майка й Илиана Раева. „Не е важно аз да го одобрявам, а дъщеря ми! Важното е да са здрави, щастливи и заедно. За сватба още не сме говорили“, сподели пред медиите тогава шефката на родната федерация по художествена гимнастика.

И добави, че кандидат-зет й „уникално момче“ – сякаш говори за някой от танцуващите на паркета в „Денсинг старс“.

---

България

Близък до певицата разкри: Емилия е съсипана, хвана мъжа си на калъп с млада жена в таен апартамент

Разялата на Емилия с милионера с арабски произход Жорж Башур, за която „Уикенд” съобщи пръв още преди няколко месеца, е била провокирана от грозен инцидент, научи наш репортер от сигурен източник. Оказало се, че певицата е заловила мъжа си на калъп с доста по-млада от него любовница, в таен апартамент, обитаван от него, в затворен комплекс в София.

Изпълнителката имала подозрения, че съпруга й кръшка още от миналото лято, когато той започнал често да отсъства от дома им уж поради бизнес задачи. Мнителната Емилия обаче решила да направи собствено разследване и започнала да го следи. Така установила, че Башур има таен телефон, по който общувал с любовницата си. Апаратът бил държан в автомобила му, а притиснат натясно, арабина се заклел, че телефона му служи за „специални бизнес операции” и секретни разговори със съдружници от чужбина.

Емилия обаче вече била наясно, че бащата на второто й дете си има любовница и се заела да го следи.

Така се натъкнала на информация, че той ползва апартамент в затворен комплекс, който Жорж бил купил на една от фирмите си и уж служил за офис.

Една вечер, когато Башур отново обяснил, че няма да го има поради неотложни ангажименти, Емилия отишла в комплекса и цъфнала на вратата на жилището. Там се оказало, че арабина е в обятията на новата си млада изгора. Последвал „цирк „Балкански”, а огорчената певица почти направила гърч от плач и сълзи. Притиснат натясно, Жорж признал, че има отношения с млада брокерка от имотна компания, с която се срещали в последно време.

„Двамата се разделиха около Коледа, а Емилия беше направо сломена. Сега запазиха добрите си отношения в името на детето и поне няма драми между тях. Бизнесменът всеки месец дава пари за дъщеричката си”, разясняват ситуацията източниците на „Уикенд”. Емилия се надявала неверния й съпруг да се насити на любовницата и да се върне при нея, но шансовете за това били сравнително малки.

---

България

Бебето на Валери и Николета стана звезда

Най-известното бебе в България в момента несъмнено е Никол Божинова, „България  Днес“ първи се добра до снимки на новородената дъщеря на Валери Божинов и Николета Лозанова. Все още е трудно да се прецени на кого от известните си родители прилича малката. Никол е с дълга тъмна коса, кафяви очи и тежи 3500 грама.“ Това пише на първа страница на любимия вестник на 17 април 2012 г. И какво по-добро доказателство за това, че съдбата има чувство за хумор, от факта, че и в момента новините около Николета отново са свързани с бебе.

Изкусителната красавица зарадва с дъщеря един от най-добрите приятели на Валери Божинов – вратаря Николай Михайлов. Второто момиче на Николета се казва Борислава. Кръстена е на своя дядо по бащина линия, легендарния страж на националния отбор и бивш президент на БФС Борислав Михайлов.

А каката Никол вече е на 12 години и гледа към тийнейджърската възраст. Наскоро тя отпразнува рождения си ден в компанията на приятелки, в нощно заведение в Coфия.

Чаровната госпожица покани гостите си на участие на певицата Биляна Лазарова – Биляниш. Снимки, качени в социалните мрежи, показват как хлапетата припяват на един от хитовете на изпълнителката. Предишният рожден ден на Никол, когато тя навърши 11, също беше •незабравим. Освен че пътува до Париж за празника, дъщерята на Валери и Николета получи специален поздрав от футболната суперзвезда Неймар.

„Здравей, Никол. Благодаря, че ме подкрепяш. Целувки, чао“, казва бразилският нападател в специално видео. „Честит рожден ден на мен и много благодаря, Неймар“, написа рожденичката в коментар. Е, който е орисан още от бебе да бъде звезда, явно не може да избяга от съдбата си! „България Днес“ пожелава много здраве и радост на Никол и да радва близките си с успехи!

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com