Свържете се с нас

България

На 10 юли: Числото 10 ще накара очите на 4 зодии да светнат от щастие

Овен

Овните ще започнат да разбират божието проникновение в живота си чрез числото 10, което ще им донесе нужната яснота. Те ще открият вътрешния си потенциал и ще почувстват прилив на увереност. Това ще им помогне да направят важни решения, които досега са отлагали. Те ще усетят присъствието на висша сила, която ги направлява. Възможностите за духовно израстване ще се открият пред тях, като отварят нови врати към успеха.

Близнаци

Близнаците ще осъзнаят, че щастието винаги е било около тях, но те просто не са го виждали. Числото 10 ще ги насърчи да променят своите възгледи и да оценят малките радости в ежедневието си. Те ще открият, че истинското щастие е в моментите, прекарани с близките им хора и в простичките удоволствия на живота. Осъзнавайки това, Близнаците ще изпитат дълбоко вътрешно удовлетворение. Те ще започнат да виждат света с нови очи, изпълнени с благодарност.

Стрелец

Стрелците ще усетят как числото 10 им носи едно непознато за тях спокойствие. Това спокойствие ще ги накара да се отпуснат и да се насладят на настоящето. Те ще започнат да виждат приятел във всеки човек срещу тях, а не врага. Очите им ще спрат да гледат толкова строго и ще започнат да излъчват топлина и разбиране. Числото 10 ще внесе в живота на Стрелците нова перспектива как трябва да живеят. Те ще се почувстват по-близо до хората около тях и ще създадат по-сърдечни връзки.

Риби

Очите на Рибите ще светят от щастие в утрешния ден, когато числото 10 им подари възможност да се насладят на невероятни емоции. Този ден ще ги накара да се почувстват изпълнени с любов и радост. Те ще открият, че в живота им навлиза нова положителна енергия, която ги прави по-щастливи. Рибите ще могат да се свържат по-дълбоко със своите приятели и семейство, споделяйки незабравими моменти заедно. В резултат на това, утрешният ден ще бъде особено значим и ще остави траен отпечатък в сърцата на Рибите.

На 10 юли, числото 10 ще играе специална роля в живота на Овен, Близнаци, Стрелец и Риби. Това е ден, в който те ще почувстват изключителна радост. Това число ще им покаже божието проникновение в техния свят и те ще намерят така търсеното щастие.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Синоптиците – бягайте от този град другата седмица!

Сериозно предупреждение за времето през другата седмица за голям наш град.

Не се вижда краят на горещото време. Това показва справка на Plovdiv24.bg в специализираните сайтове за синоптични прогнози.

Днес, утре и в петък очакваната максимална температура например в Пловдив е 38 градуса.

Събота, неделя, понеделник и вторник (13 – 16 юли) живакът ще достигне 39 градуса. След това – на 17, 18 и 19 юли градът под тепетата ще се пърже на 40 градуса. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър.

---

България

Извънредно: Пловдив се размина с огромна трагедия

Дърво рухна върху пешеходна пътека в Пловдив, пише glasnews.bg, позовавайки се на съобщения на очевидци във Facebook.

Инцидентът е станал този следобед на кръстовището между улиците „Богомил“ и „Ралица“.

1720614129 sistemen bufer 2

„Няма вятър, буря или дъжд. Добре че няма пострадали!“, коментира Татяна Анчева.

Пътят е блокиран, като стъблото на дървото е върху цялата „зебра“.

---

България

Почина голям наш предприемач

Почина голям бизнесмен, носител на титлата „Бизнесмен на България“- 2004 година.

На 11.07.2024 г., на 82 години почина почетният гражданин на гр. Дупница, носител на множество държавни отличия и награди, Александър Иванов Кашукеев, съобщава БТА.

Александър Иванов Кашукеев е роден на 10 ноември 1941 г. в София. Завършва основно и средно образование в гр. Дупница в семейство на изтъкнати дупнишки учители.

Майката е заслужил учител в Базовото училище „Акад. Тодор Самодумов“ гр. Дупница и носител на орден „Кирил и Методий“.
Александър Кашукеев е почетен гражданин на Дупница от 2011 година. Награден е с орден „Червено знаме на труда“ 1988 г., „Златен орден на труда“ – 1982 г., почетния знак на Президента на Република България 2005 г. и е обявен за „Бизнесмен на България“- 2004 г.

През 2011 година, за изключително големите му заслуги за развитието, насърчаването и подпомагането на българската икономика и предприемачество, е награден с орден „Стара планина“- първа степен.

Александър Кашукеев присъства и сред избраните личности в книгите „Именити дупничани на ХХ век “ и „Кой кой е в България“.
Общинското ръководство поднася съболезнования към семейството и близките на Александър Кашукеев.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com