Свържете се с нас

България

На вниманието на НАП и прокуратурата! Циганин с къщи и коли за милиони без нито ден трудов стаж! Стряскащи СНИМКИ

Един на пръв поглед средностатичтически циганин води живот като на свръхбогаташ от Сен Тропе, научи БЛИЦ. Става въпрос за мургавия представител на малцинствата Александър Алексиев (на снимките). Мангалът не се свени да парадира с луксозни автомобили „Ауди“ и джипове „Порше“ за стотици хиляди левове. В комбинация с огромния му палат сумите набъбват на милиони.

Как обаче Алексиев е натрупал семейното имане? Според оперативни данни неговата половинка Йорданка Алексиева е няма тайни в платената любов и прибирането на луксозни вещи от заможни чужденци, които е вкарала в постелята си. Няма как да бъде обяснен по друг начин произхода на милионите, които са преминали през ръцете на странната фамилия.

Алексиев дотолкова иска да натрапи богатството си в очите на просещите си събратя, че позира пред златните огледала и орнаменти в палата си. На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели дори аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена.   Алексиев държи в ръцете си калашник. След това позира пред златните огледала и се любува на отражението…

Семейство Алексиеви трябва да са факири в правенето на кинти, въпреки че не са завършили дори средно образование.

Това не им пречи да се фукат с огромните си доходи, за които няма данни да са платили данъци. Именно на тези обстоятелства трябва да обърнат внимание прокуратурата и данъчните власти. Защото в нито една бяла държава от Европейския съюз не може да съществува проява на толкова нагло парадиране с придобивки, с които цяла ромска мохала би се издържала в продължение на 10 години.

Румен ИВАНОВ

Blitz.bg

/Източник и автор: БЛИЦ

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Пламна Беклемето

Нов пожар е възникнал в дере до старопланинския проход Беклемето. Най-вероятно огънят е причинен от мълния. Горят сухи треви и храсти в ниската част от южната страна на прохода, предава Plovdiv24.bg.

Към мястото са изпратени голяма част от пожарникарите, които гасиха огъня в село Отец Паисиево. Там е и директорът на пловдивската пожарна старши комисар Васил Димов. С механизирана техника се правят просеки, за да не се допусне разпространението на огъня към Балкана.

Екипи на пожарната начело с началника на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ Димитър Бришимов остават в село Отец Паисиево. Днес ще се обхожда периметъра и се очаква ситуацията да бъде напълно овладяна, уточниха от РДПБЗН.

---

България

Проф. Попов тревожно: Имате ли тези симптоми, пипнал ви е летният COVID

„Изчерпа се имунитетът на хората след ваксинацията срещу COVID -19 и след боледуването. Вирусът непрекъснато мутира“.

Така проф. Георги Попов, началник на клиника по Инфекциозни болести обясни появата на COVID -19 през лятото.

„Симптомите на летния COVID -19 са лека температура – 37-38 градуса, болки в гърлото и лека кашлица. Може да има и стомашни проблеми. Все по-рядко се среща и онзи симптом за промяна на обонянието“, обясни инфекционистът.

„Ковид пак се появи, но това не е нещо изненадващо. След онези големи вълни в началото на пандемията този вирус придоби нов маниер на разпространение. Освен през есенно-зимния период, вече има втори пик и през лятото“, поясни проф. Георги Попов.

Експертът допълни, че това се дължи на два основни фактора: изчерпването на имунитета на ваксиниране и преболедуване, и на постоянната му мутация в шипчестия протеин.

За да поддържаме в оптимално ниво имунната ни система, инфекционистът сподели, че за целта трябва да се избягва стресът, повече да си почиваме, да консумираме здравословна храна и да водим здравословен начин на живот.

В заключение проф. Попов предупреди, че рано или късно вариантите на COVID-19 – „Флирт“ и „Флюке“, които в момента върлуват в САЩ и Западна Европа, ще дойдат и у нас.

---

България

ЧЕТИРИ зодии няма да знаят къде да си дянат парите! Голямата печалба е само въпрос на време:

Телец

За Телците цялата тази година ще бъде в знак на просперитет и изобилие.

Това се отнася особено за онези представители на знака, които се занимават с ИТ и социални мрежи. Портфейлите им ще са най-дебели през юни, а периодът на изобилие ще започне малко по-рано, около 25 май.

Скорпион

Скорпионите вече са владетели на финансовия сектор. През юни те могат да получат по-голяма сума пари, а през декември ви очаква наистина голяма сума. Тогава ви очакват нови бизнес възможности, които ще знаете как да инвестирате много добре

Овен

Най-богатият период за Овните ще започне в края на май. Но вие ще почувствате това влияние още през април, когато вашите планети и други влияния просто ще се изравнят. През летните месеци ще ви уважават още повече, което ще се отрази и на джоба ви.

Водолей

Водолеите са късметлиите тази година, защото това наистина е тяхната година. Справяте се добре от януари и ще продължите да го правите през цялата година. Пътят е широко отворен за всички ваши проекти, така че не се страхувайте.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com