Свържете се с нас

България

Направих само 5 малки промени и метаболизма ми стана като торнадо, помита мазнините от раз. Вече нямам проблеми с килограмите

Когато се опитвате да отслабнете, всеки малък трик, който може да ви помогне да се оттървете от мазнините по-лесно, е добре дошъл. Сигурни сме, че някои от триковете в тази статия ще приложите още веднага.

За да изглеждате добре и атлетични, трябва да разберете, че под „отслабване” имаме предвид премахването на нежеланите мазнини, докато в същото време поддържаме мускулната си маса.

Ключът е в хранителния режим.Това е най-важното правило, що се отнася до отслабване или по-скоро до горене на излишните мазнини. Ако желаете да се отървете по-бързо от тях, трябва задължително да промените хранителните си навици. С това имам предвид да започнете хранителен режим, богат на протеин (месо, риба, яйца), богат на фибри (плодове и зеленчуци) и с ниско количество въглехидрати. Това със сигурност ще забърза метаболизма, което ще благоприятства и отслабването.

Приемайте здравословни мазнини Може да ви прозвучи чудно, но консумирането на мазнини, няма да ви направи дебели. Приемането на здравословн мазнини може да бъде от голяма полза, когато искате да отслабнете. Така че изключете напълно трансмазнините и ги заменете с полезни такива. Рибеното масло,  и семена ускоряват процеса на изгаряне на мазнини.

Пийте много вода Всеки от нас пие вода много или малко. Проблемът е в това, че много малко от нас пият достатъчно количество вода, за да забързат процеса на изгаряне на мазнини. Малко хора знаят, че водата помага много при отслабване. Това прави водата жизнено важна част от всеки хрантелен план за отслабване. За да забележите ефект, е необходимо да пиете минимум 3-4л чиста вода всек ден.

Стойте далеч от високо калоричните напитки Сигурно обожавате газирани напитки. Но те са пълни с празни калории. Диечните напитки са още по-вредни, тъй като съдържат прекалено много изкуствени оцветители като аспартам.

Приемайте повече фибри Както споменахме по-горе, увеличаването на фибрите в хранителния режим, ще ви направят по-слаби, ще забързат метаболизма и ще подобрят цялостното ви здраве. Фибрите спомагат за храносмилането на храната, което регулира нивата на кръвната захар и инсулин в тялото.

Всички тези съвети не са нещо ново или специално, но ако ги комбинирате и приложите, със сигурност ще забързате процеса на горене на мазнини.

Източник: За Жената

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com