Свържете се с нас

България

Момчил: Момче с големи мечти, завършва в Китай и е лудо влюбен в ученическата си любов

Момчил Василев е на 25 години и е родом от София. По професия е софтуерен инженер, като е завършил бакалавърска степен в Китай. Отива там, без да знае езика, и го научава сам.

Завършва трети по успех и има научни публикации, като става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. В тв риалитито беше доскоро заедно с брат си Васил.

Изплуваха СНИМКИ от юношеството на Момчил от "Игри на волята"

Момчил е един от фаворитите на хиляди българи за спечелване на формата “Игри на волята”, най-вече харизматичното момче печели публиката с мъжкото си държание и изключителната си мотивация за всяка една битка, в която се впуска.

Един от най-комплексните играчи в тазгодишния сезон на предаването е именно той.

Софтуерният инженер и специалист не обича да говори за личния си живот, той е съсредоточен в играта.

Не е споменавал нищо за своята приятелка по време на участието си до момента, вероятно защото вярва в това, че щастието обича тишината.

А той определено има с какво да се похвали – сърцето му принадлежи на красива млада дама от доста време насам.

Приятелката на Момчи се казва Боряна и от снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата са двойка поне от 2016 г., когато са все още ученици.

Те дори са били заедно на бала им, а после отиват да учат заедно в Китай, където със сигурност са били голяма подкрепа един за друг.

Тази детска любов е прераснала в нещо голямо и силно, защото по всичко личи, че Момчил и Биляна продължават да се радват на дълбоки и истински чувства и до днес.

Те обичат да пътуват и да посещават нови места, където да правят красиви снимки и да създават спомени.

Боряна също като Момчил обича движението и спорта. Наскоро тя дори публикува, че през почивните дни двамата с Момчи, придружена от още приятели, са се разхождали на „Еко пътека- Бели Искър“.

Не е ясно все още дали Момчил и Биляна имат сериозни планове за общо бъдеще, но предвид силните им и дълбоки чувства вероятно всичко е въпрос на време.

Източник : 7дниспорт

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com