Свържете се с нас

България

Много голям ТВ доставчик вдига цените на услугите, потребителите имат възможност за отказ

Доставчик на телевизионни услуги вдига цени от 1 юли тази година. Ето какво гласи официалното съобщение на А1

Здравейте!

Информираме Ви, че от 01.07.2022 г. цената за пакетите MAX Sport Plus, Diema Xtra, HBO и Cinemax се увеличава за Вашата телевизионна услуга. Това са програми, които се включват в основния Ви тарифен план и в допълнителните Ви пакети. Останалите условия по договора се запазват.

Промените на цените се определят от тенденцията за нарастващата стойност на премиум филмово и спортното съдържание в световен мащаб, както и подобряване на качеството на предоставените услуги.

Месечната абонаментна такса на основния ТВ план, в който е включен някой/някои от долупосочените пакети се увеличава, както следва:

HBO – цената се увеличава с 1лв.

HBO&Cinemax – цената се увеличава с 1 лв.

Маx Sport Plus – цената се увеличава с 1 лв.

Diema Xtra – цената се увеличава с 1 лв.

Diema Xtra, HBO и Max Sport Plus – цената се увеличава с 2,78 лв.

Diema Xtra и Max Sport Plus – цената се увеличава с 1,78 лв.

Diema Xtra, HBO&Cinemax и Max Sport Plus – цената се увеличава с 2,78 лв.

Diema Xtra и HBO – цената се увеличава с 2 лв.

Diema Xtra и HBO&Cinemax – цената се увеличава с 2 лв.

Diema Xtra и Max Sport Plus – цената се увеличава с 2 лв.

Max Sport и HBO – цената се увеличава с 2 лв.

Max Sport и HBO&Cinemax – цената се увеличава с 2 лв.

Месечните абонаментни такси (в лв. с ДДС) за допълнителен ТВ пакет се променят, както следва:

Допълнителен пакет Стара цена до 30.06.2022г.,вкл. Нова цена от 1.07.2022г. Увеличение
HBO с безсрочен абонамент 11,35 лв. 11,99 лв. 0,64 лв.
HBO със срочен абонамент 8,24 лв. 8,99 лв. 0,75 лв.
HBO&Cinemax с безсрочен абонамент 14,45 лв. 14,99 лв. 0,54 лв.
HBO&Cinemax със срочен абонамент 11,34 лв. 11,99 лв. 0,65 лв.
Diema Xtra 12,38 лв. 12,99 лв. 0,61 лв.
MAX Sport Plus с безсрочен абонамент 11,35 лв. 11,99 лв. 0,64 лв.
MAX Sport Plus със срочен абонамент 7,21 лв. 7,99 лв. 0,78 лв.

Във връзка с посоченото увеличаване на месечните такси на допълнителните ТВ пакети или на основните ТВ пакети, то може да предприемете действия по отказ от съответната услуга след подаване на 1-месечно предизвестие във всеки един магазин на А1 или на неговите търговски представители в срок от 1 месец след получаване на уведомлението. blitz

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

ИЗВЪНРЕДНО: Инцидент с бързия влак София-Варна!

Инцидент от изминалата нощ. Бързият влак София – Варна дерайлира в района на гара Своге, съобщава NOVA, позовавайки се на информация от Националния борд за разследване на произшествия.

Инцидентът се е случил минути след полунощ. Пътници разказаха, че първо са усетили силна вибрация и след това един от вагоните е излязъл от релси. В този момент композицията се е движела бавно, защото е близост до жп гарата. Няма пострадали хора.

Според информацията, получена на мястото на инцидента, късметът е бил на страната на пътуващите, тъй като събитието се е случило близо до гарата и влакът се е движил с бавна скорост. В момента композицията се движи с три часа закъснение към Варна. На пътниците са раздадени вода и вафли.

---

България

Лили Иванова дарява апартамента си: Огромното жилище в столицата е оценявано на над 1 милион евро

Примата на българската естрада Лили Иванова е решила да не остави апартамента си като наследство на внуците.

Огромното си жилище в столицата, оценявано на над 1 милион евро, певицата щяла да дари след смъртта си, споделила самата тя пред роднини. Очакваше се апартаментът да остане за децата на племенницата й Мария – дъщеря на сестрата на Лили Магда. Мария има малка дъщеричка и по-голямо момченце, които Лили обожава, и се смяташе, че именно те ще наследят милионите й.

Наскоро по неизвестни причини Лили решила да дари жилището си на дом за сираци.

Адвокатът на примата вече подготвял документите за дарението, което ще влязат в сила след смъртта й. Не е ясно какво решение е взела певицата за милионите си в банката. По последни данни в спестовните сметки на примата има над 10 милиона лева, като само за 2018 г. фирмата й декларирала 1,7 милиона лева.

Припомняме, че половин година преди двата концерта на Лили Иванова в НДК – на 8 и 9 декември,билетите ударно се разпродават, като отсега и за двете дати залата вече е наполовина пълна, показа проверка.

Желаещите да чуят 85-годишната певица трябва да платят между 50 и 180 лева – толкова е цената на най-евтиния и на най-скъпия билет. Общо за двете дати са пуснати над 9000 билета. Според различни изчисления приходите на мегазвездата на естрадата ще надхвърлят 1 милион лева.

Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди самите събития да се състоят се превръща в традиция за изпълнителката на „Детелини“.

Броени дни след като изправи на крака жители и туристи в Слънчев бряг, естрадната прима може вече да се отчете и с препълнените си зали в оставащите й концерти част от тазгодишното й национално турне.

Макар да остава още много време до следващия й концерт – този в Пловдив – 17 септември, и за него билетите вече са кът. За ентусиастите, които все още не са се запасили с билет, единствените възможни опции да чуят любимката си на живо остават двата й спектакъла в НДК в края на годината.

По време на турнето си Лили Иванова ще изпълни последните си хитове „Дали“, „Обичай ме!“ и „Главна роля“.

---

България

Нашенец: На това място за хотдог, две фрапета, безплатна сянка и паркинг платихме само… СНИМКИ

Българин, който плажува в Гърция, се похвали с ниските цени на плажа. Мъжът е посетил небезизвестната за българите дестинация – Керамоти.

„Ammos beach bar в Керамоти. Безплатен паркинг на сянка в пояса до плажа.“, пише Божидар Димитров. Той е прикачил и снимки.

На една от тях се вижда и касова бележка. На нея виждаме маркирани две води, две, фрапета и хотдог като крайната сума е 15 евро.

Очевидно при консумация шезлонгът и чадърът се предоставят безплатно. Така абсолютно всичко – от паркинг до сянка, излиза 15 евро.

Веднага потребители коментираха, че това си е страхотна сделка. „Супер далавера…“, отбелязва Робер Д.

Учудващо под тази публикация не се появиха защитници народното Черноморие, както под всички останалите постове, които да разкритикуват автора, че е избрал южната ни съседка заради „фрапето с безплатния чадър“.

Както съобщихме, множество заведения в Северна Гърция промениха политиката си заради „тутистите с хладилните чанти и филиите“ и от този сезон поставиха цена на плажните принадлежности, а не са безплатни с минимална консумация както преди.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com