Свържете се с нас

България

Мистерията продължава: Кой лежи в гроба на Паша Христова?

Повече от век мистерията около смъртта на незабравимата баладична изпълнителка Паша Христова продължава

На 21 декември, точно преди 51 години естрадната икона загива в самолетна катастрофа, заедно с още свои известни колеги.

Както последните часове на изпълнителката „Една българска роза“, така и нейната кончина тънат в огромна мистерия. Дори и най-близките й не знаят нищо по случая. Снахата Таня, съпруга на единствения й наследник Милен и внучката Ани също не са успели да разбулят тайната.

Снахата продължава да почита на тази дата паметта на свекърва си. Но не знае дали в гроба на Паша Христова в католишките гробища на столицата лежи наистина нейното тяло.

Синът й Милен също се отива млад, само на 45, от рак. Но докато бил жив той търсел отговори и не ги намерил. Една от тях е, че в смъртния акт на Паша Христова е посочена дата 23 февруари 1972, цели два месеца по-късно от датата на фаталната катастрофа.

А според закона никой не може да бъде погребан без смъртен акт. Тогава кой лежи в гроба на Паша Христова, питат се и до днес роднините й. Докато бил жив, синът й открил документ, според който майка му била жива, когато я намерили под останките на самолета.

На всичкото отгоре самолетът бил току-що излезнал от ремонт.От 73 на борда, 28 загиват. Паша Христова и още нейни колеги заминавали на дните на българската култура в Алжир.

Според една от версиите самолетът вършел черни курсове   и пренасял парите на червените другари в швейцарски банки. Вторият пилот подушил далаверата и искал да я разкрие, затова планирали предварително катастрофата, разкриват някои от свидетелите на подмолните игри на бившите ДС.

Източник: Ретро

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com