Свържете се с нас

България

Мария Илиева и Дара вече не стават за гледане в Гласът на България

Все по-дразнещо и неприятно за гледане започва да става неестествено поведение на „нежната“ част от журито на предаването „Гласът на България“, видя NEWS2.

Мария Илиева и Дара – две жени, надарени от природата с красота и чар, в стремежа си да се излигавят в праймтайма на бтв са готови на какви ли не маймунджелъци.

В последните епизоди поведението им е меко казано трагично – както и стайлингът им. Мария Илиева изглежда като леличка отишла на фолк дискотека да гледа любимата си певица – така се и държи. Облечена е в безформена тъмна рокля, която я прави доста едричка в ханша.

Нейната вокална колежка Дара пък се е запътила като че ли за кабаре. Безвкусно облечена и окичена в някакви висящи гердани и разголена рокля, която се бие с татуировките й по ръцете, Дара просто е трудна за гледане. А като добавим и инфантилното й поведение по време на предаването – клати се на стола като разкован пирон.

На фона на женското съсловие, мъжете са доста обрани. Например виждаме Миро, стои нормално, усмихнат и позитивен и просто се наслаждава на изпълнението пред себе си.

Да не се чудите, уважаеми читатели защо мъжете започнаха да харесват повече своя пол. Вижте снимките по-долу и ще разберете…

Човек който се наслаждава на музикално изпълнение….

 

И две каруцарки жадни за слава…

  

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com