Свържете се с нас

България

Мария Бакалова и Валери потвърдиха любовта си

Напук на злите езици за раздялата

Тя с дълбоко деколте и скъпоценни камъни и той по бяла ризка изгряха върху розовия килим на премиерата на новия филм на Яна Титова 

Мария Бакалова изгря с провокативно дълбоко деколте на галапремиерата на филма „Диада“.

Холивудската ни гордост привлече всички погледи на гостуващите с разгърдената си пазва и не се притеснява от това. Актрисата е облякла много тънка блузчица за студения сезон, но затова се е метнала с широко бежово сако. Заедно с подходящ нощен грим, Бакалова е комбинирала тоалета си с хващащи окото аксесоари – висящи обеци с по седем скъпоценни камъка.

Артистката също е сложила голям пръстен на средния си пръст. Очакваме скоро да видим друг пръстен на безименния от нейният любим – Валери Григоров.

 

Валери беше залепен до нея през цялата светска вечер, за да я пази от потенциални нападатели. Той беше облечен доста по-неглиже, отколкото любимата си – с риза и дънки. Изборът за неговия аутфит вероятно е бил такъв, за да накара Мария да изпъкне повече. Въпреки че се опасява дали някой ще се хвърли на изкусителната визия на русата актриса, все пак Валери иска да се похвали със своето съкровище.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com