Свържете се с нас

България

Лоши новини от бензиностанциите за поскъпване на бензина и дизела, в този голям град все още са най-евтини

Цените на бензин и дизел в България започнаха плавно да се повишават през последната седмица и ако следим тренда на петрола в световната търговия, поскъпването ще продължи и през следващите седмици, пише trafficnews.bg.

Според справка на сайта Fuelo само за последния месец черното злато е поскъпнало с над 10 долара за барел, като към днешна дата се търгува за близо 85 долара за барел. Това е и най-високата му цена от средата на месец януари насам, ако изключим краткотрайното шоково поскъпване в средата на май.

Петролът на световните пазари повишава цената си вече четири седмици поред, като се очаква световните доставки да се затегнат поради съкращения от страна на ОПЕК+, в чийто състав влизат Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) и нейните съюзници, в това число и Русия.

Някои анализатори смятат, че фючърсите върху суровия петрол може да поскъпнат още повече в краткосрочен план, което неизменно ще афектира и върху цените по родните бензиностанции.

Към днешната дата Пловдив държи първата позиция за най-ниски цени на горивата в България. Второ и трето място е за областите Ямбол и Перник, а най- скъпи са в Смолян, Кърджали и Разград.

В Пловдив средната цена на най-масовия бензин А95 е 2,56 лв./л, при 2,59 лв./л за страната. Дизелът се търгува за 2,47 лв./л, при средна цена в страната – 2,50 лв./л. Газта е 0,88 лв./л, което е със стотинка по-евтино от тази в страната, а метана в Пловдив струва 1,90 лв./кг, при средна цена за страната – 1,99 лв./кг.

Данните на сайта показват, че само за последния месец най-масовият бензин е скочил средно с 3 ст./л (1,17%), а дизелът с 4 ст./л (1,63%), като и двата вида гориво се очаква поскъпването да продължи.

При газта, обратно на бензин и дизел, през последния месец се забелязва понижение в цената, което е средно с 1 ст./л (-1,12%). Прогнозите са за застой и през следващите седмици.

През последния месец метанът също запазва цената си, като е поскъпнал само с 1ст./кг (0,51%) като се очаква и при него цената да остане стабилна.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com