Свържете се с нас

България

Левон Хампарцумян за ЦИК: Лелки, които не блестят с особен интелект

Банкерът Левон Хампарцумян нарече членовете на ЦИК ”лелки, които не блестят с особен интелект”. Така той коментира решението на комисията за отмяна на машинния вот на местните избори.

Банкерът изрази недоволството си от “номерата, заради някакви бележки, заради които се променя решение на парламента и то от едни лелки, които не блестят с особен интелект и решителност”.

“Мислех да гласувам различно на първи и втори тур, но реших да съм по-категоричен, защото очевидно, че не ми харесва начинът, по който неособено интелигентни хора ни мислят за подобни на тях“, посочи финансистът в извънредното предаване “Лице в лице” по БТВ.

Хампарцумян коментира и предизборната кампания:

“Аз не видях дълъг дебат, в който се сблъскват различни гледни точки. Такъв дебат е нужен на по-мислещата част от населението”, каз още той.

“Националният интерес е различен. Някъде да сте видяли една хубава дефиниция на това понятие? Всички говорят за “националния интерес”, но никой не знае какво представлява това всъщност. Би трябвало да се дефинират какви са ни целите. Трябва да се балансират така нещата, че да има повече печалби, отколкото загуби. Това важи за различни сфери на обществото”, допълни банкерът.

Според него би било хубаво популистичната вълна да спадне и да се даде път на рационалните решения.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com