Свържете се с нас

Любопитно

Кой е любовното разочарование на Даяна и той ли е бащата на Хари?

През далечната 1994-та година Джеймс Хюит попада под светлините на медиите, когато си партнира с Анна Пастернак, което е автор на Влюбената принцеса.

Именно с него се смята, че принцесата е имала връзка според запознати. Именно и той се смята за баща на принц Хари, а не принц Чарлз.

Хюит е офицер от кралската кавалерия, а принцесата го среща през 86-та година. Тогава в разговора им става ясно, че той в момента е инструктор по езда, а Даяна споделя, че има страх от коне. Така и се сближават, след като офицерът й предлага да помогне, за да го преодолее.

Тогава се предполага, че е започнала връзката им, продължила няколко години. В същото време официалната й връзка с принц Чарлз е нестабилна. По това време и Чарлз поддържа тайна връзка с бившата си приятелка Камила Паркър.

Слуховете за връзката на принцеса Даяна с кралския кавалерист се потвърждават и от личния й бодигард – Кен Уорф. Той споделя, че в края на 80-те години авантюрата й е прекъсната, след като любимият й я изоставя, за сметка на кариерата си. Тогава тя се почувствала много предадена.

Източник: blitz.bg

---

България

Диона се оказа неграмотна

Освен забрана за шофиране, на Диона трябва да й се забрани и да пише. Особено в социалните мрежи, където има толкова последователи, които да й гледат сеира.

Изпълнителката с Нурофена тотално се излага с правопис и грамотност, по-слаби от тези на дете в предучилищна възраст.

Последният й пост тотално възмути и малкото й останали фенове. В опита си да промотира благотворителен концерт, Диона не успя да напише правилно дори мястото на събитието.

„МладеШки дом Монтана“, написа певицата, която май никога не е виждала букварче. Грешката не е от клавиатурата, нито по неволност, а от незнание и далеч не се случва за първи път.

За тези, които ще оправдаят невежеството с ромското й потекло или произхода от село Койнаре, ще кажем, че Диона всъщност е студент по Политология. Т.е. ако успее да изкласи без повече арести и крими проявления, ще си имаме висшистка, която не знае как се пише думата „младежки“.

Или може би певицата ще оправдае и неграмотността си с прекомерната употреба на Нурофен и Колдрекс?!

---

България

3 години след като роди: Ева Веселинова още не може да отслабне (СНИМКИ)

3 години след раждането на близнаците Борис и Стефания, звездната майка Ева Веселинова още не може да свали натрупаните килограми от бременността. Бившата панелистка на Гала се подлагала периодично на диети, но все още е далеч от перфектната форма, която имаше преди да зачене.

Ева всячески се опитва да прикрие пълнотата си, като на всичките си снимки в социалната мрежа стъпва на пръсти, снима се от кръста надолу или залага на широки дрехи, които да скрият коремчето й.

Intrigi.bg попадна на няколко „изтървани“ кадъра, където пълната фигура на Веселинова си личи.

Макар буквално да е стъпила на показалеца си, ясно се виждат паласките, заоблената талия и тлъстинките около коремчето.

Покрай децата на Ева не й оставало никакво време за спорт или фитнес, а и често похапвала джънк фууд отново заради натовареното ежедневие с близнаците.

Освен това, близки до блондинката разкриват, че доскоро била в депресия заради липсата на работни ангажименти. Веселинова трудно понасяла факт, че вече толкова време никой не я е потърсил за работа в телевизията. Към момента тя единственото й професионално занимание е списване на статии в светски сайт.

---

България

Една мъдра притча за отношението към проблемите. Прочетеш я веднъж и я помниш до края на живота си

В началото на лекцията професорът вдигна чаша с малко вода. Той я задържа, докато всички студенти не обърнат внимание, след което попита:

– Колко мислите, че тежи тази чаша?

– 50 грама!

– 100 грама!

– 125 грама! – предположиха студентите.

— Не знам — признава професорът, — за да разбереш, трябва да я притежаваш.

Но въпросът е друг: какво ще стане, ако държа чашата така няколко минути?

– Нищо – отговориха студентите.

– Добре.

– И какво ще стане, ако я задържа един час? – попита отново професорът.

– Боли те ръката – отговори един от студентите.

– И какво ще стане, ако по този начин държа чашата цял ден?

– Ръката ви ще изтръпне, ще почувствате силно напрежение в мускулите, а ръката ви дори може да се парализира.

– Ще трябва да те изпратят в болница, каза студентът докато останалите се смееха.

– Много добре – продължи уважаваният професор, – но промени ли се теглото на чашата през това време?

– Не – отговориха те.

– Тогава откъде идва болката в рамото и напрежението в мускулите?

Студентите бяха изненадани и объркани.

– Какво трябва да направя, за да се отърва от болката? – попитал професорът.

– Махнете чашата – дойде отговорът от някой студент.

– Да, – възкликва учителят, – точно това се случва с проблемите и неуспехите в нашия живот. Ще ги задържите в главата си за няколко минути – това е нормално. Ако мислите за тях дълго време, ще започнете да изпитвате болка.

И ако продължите в същия дух, това ще започне да ви парализира. Няма да можете да правите нищо друго.

Извод:

Важно е да мислите за ситуацията и да си правите изводи, но още по-важно е да се отървете от тези проблеми в края на всеки ден, преди да си легнете.

Така ще можете да се събуждате всяка сутрин свежи, ободрени и готови да посрещнете всяка ситуация без никакво напрежение.

Ще бъде страхотно, ако ни последвате и споделите тази статия с приятелите си и вашето мнение (или опит) в коментарите!

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com