Свържете се с нас

България

Камъни падаха от небето, децата пищяха: Градушката в Плевенско ВИДЕО

Жена от Садовец разказа за градушката, която удари селото. По къщата на Анка Димова има щети, а реколтата е унищожена.

„Вчера вечерта за 10, 15 минути ни удари, камъни падаха от небето. Огромни камъни, стената на къщата е надупчена, като след обстрел от картечница. И тука тази стена е отстреляна, тука имаше огледало, което се натроши, каза Димова пред Нова телевизия.

„Асмата, тука беше пълно с грозде и листа от грозде, от асмите както виждате нищо не остана нищо. Градината също е помляна, няма да има никаква реколта. Всичко това сега в момента е зелено, но като напече слънцето, това ще увехне. Всичко, доматите са на земята, пипера е на земята“, допълни Анка.

„Децата така се уплашиха, пищяха, като се прибираха вкъщи. Други години от площадката в Телиш обстрелваха облаците, тая година не чухме никакви гърмежи. Казвам ви, камъни падаха, буквално камъни, всеки от тях се събираше в шепа“, каза още жената.

Подобна е ситуацията и в Радишево. Градушката, предшествана от ураганен вятър, продължила около 10 минути, казват местните.

Предстои щетите да бъдат описани.

 

 

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com