Свържете се с нас

България

Какво е първото нещо, което виждате? Психотест без грешка.

Отговорът разкрива скритите аспекти на вашата личност, които трябва да изведете на светло.

1. Дървото

Вие сте логични и следвате главата си повече от сърцето си, което може да бъде полезно в кариерата ви.

Вашият логически подход към нещата също ви помага да вземате решения за живота.

Трябва обаче да сте предпазливи, защото прекалено много фокус върху логическата страна на живота може да постави сянка върху вашите емоции.

Освен това този подход ограничава вашите очаквания, което означава, че ще ви накара да се стремите само към неща, които са осезаеми, а не към нещата, които наистина искате.

Логическият път към придобиване на смисъла на живота ще ви отклони от истината, която търсите.

Вие избягвате рисковете колкото е възможно повече

Но, щом позволите спонтанността да се уталожи във вас, това ще ви доведе до по-големи възможности.

Имате невероятни лидерски умения, които вдъхновяват хората.

Трябва само да излезете от вашата комфортна зона. Не се страхувайте от провали, защото те са част от живота. Важно е да ставате всеки път, когато паднете.

2. Горилата

Горилата седи отляво и представлява мъжествената енергия.

Ако първо видяхте горилата, това означава, че може да сте изправени пред някои проблеми със самочувствието. Може да се срамувате твърде често или да оказвате много натиск върху себе си, за да се справите добре.

Вие поставяте нуждите на други хора пред себе си.

Имате способност да придобивате знания, които ви помагат във вашия напредък. Имате ум, който изследва онези неща, които другите не могат да видят и това ви дава усещане за разбиране, което другите нямат.

Това може да бъде предимство и източник на вашето самочувствие.

3. Лъвът

Лъвът седи отдясно и символизира женската енергия, дива душа, която не желае да бъде опитомена.

Вие сте импулсивни и често следвате инстинкта си.

Вашият начин на забавление и вълнение може да навреди на други хора, дори когато никога не искате да бъде така. Не можете да бъдете в клетка и понякога вашите нокти ударят там, където не би трябвало.

Дълбоко, вие сте добър човек, който се нуждае от повече внимание, въпреки че се стремите към по-големи амбиции. Желанието ви да постигнете успех е толкова голямо, че никога не оставяте работа наполовина, дори ако вече не ви дава утеха.

Вие не обичате да следвате тълпата. Вместо това, следвате собственото си мислене и собствения си инстинкт, независимо дали ще ви доведе до добро или лошо.

Напълно сте наясно, че другите биха могли да ви отведат на правилния път, но сте щастливи да правите грешки, докато го правите по ваш начин.

Приемането на помощ от другите може да бъде добър вариант, защото понякога те могат да ви помогнат, вместо да ви отслабват.

4. Рибата

Рибата символизира противоречивата двойственост на живота.

Ако първо видяхте рибата, това означава, че вашата истинска личност е скрита от хората в живота ви.

Показвате съвсем различна, може би дори противоположна личност на другите от лицето, което наистина сте.

За вас е трудно да се разкриете с цялата дълбочина, която носите със себе си и вярвате, че другите няма да ви разберат.

Обичаш живота, природата и хората, въпреки сложността им.

Като човек на народа, се отнасяте към всички с любов и разбиране, защото напълно знаете, че това, което давате, ще получите обратно.

Но ви е трудно наистина да се свържете с другите на ниво, в което те ще знаят истинската версия на вашата личност.

Споделете в коментарите по-долу какво сте видели и колко е точен тестът за вас.

---

България

Русия заплаши България: Ако направите това, ще има невинни жертви!

Светкавична реакция на Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество след дебатите в българския парламент и решението да бъде изпратено въоръжение на Украйна. 

Службата призовава България да не предава на Украйна ракети за зенитни ракетни системи С-300, за да не бъде допуснато нарушение на международното право.

Русия се позовава на член 4 от Споразумението между правителството на Руската федерация и правителството на Република България за военно-техническо сътрудничество от 5 септември 2002 г. Текстът гласи, че прехвърлянето на трета страна на оръжия и военна техника, получени като резултат от двустранно военно-техническо сътрудничество е неприемливо без получаване на предварително писмено съгласие на Русия.

„Това е поредният опит на управляващите в България грубо да нарушат международните си задължения в областта на контрола над въоръженията, въпреки многократните обяснения от руска страна. Прехвърлянето на оръжия в зоната на бойните действия в Украйна неизбежно ще доведе до допълнителен ескалация на конфликта и невинни жертви.

Призоваваме българската страна да преразгледа взетото решение, за да не се допускат нарушения на международното право в областта на военнотехническото сътрудничество“, заявиха от Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество. blitz

---

България

Иконата, която чува нашите молитви

Чудотворната икона на Божията Майка „Чуваща молитвите“ се намира в Зографската обител. От копията, направени от нея като чудотворни се прославили две икони. Едната се намира в храма Св. Николай в село Фасово, Киевска област, другата в Св.Николаевския събор, град Ашхабад, Туркмения.

На Атон, в Зографската обител в края на 13 и началото на 14 век живял българският монах Козма. Заради неговото старание го назначили за презвитер, но светият Козма Зографски, продължавал да търси пътя на спасението и неуморно се обръщал с молитва към Божията Майка.

Веднъж станало чудо. По време на молитва той чул гласа на Богородица, Която питала Своя Син:“Как да се спаси Козма?“ , а Господ отговорил „Нека да се отдаде на безмълвие“.

Свети Козма Зографски разказал за случилото се на монасите. Като получил благословията на настоятелите, той се отдал на усамотение в пустинята и живял до края на дните си в пещера. Иконата, пред която се молел свети Козма Зографски била прославена като чудотворна. Иконата се намира в Зографския манастир и е една от най-важните светини там. В Атон наричат тази икона „Епакуса“ ,което означава отговаряща на молитвите.

А в първите монашески години на преподобни Козма Небесната Царица му позволила да види лично с очите си трогателната И грижа за обитателите на Атон. Това се случило в манастира „Ватопед“ на Благовещение – храмовия празник на манастира. Там той видял в църквата Жена с царствена красота и величие, Която сама се разпореждала с всичко, както в църквата на службата, така и в трапезарията. Виждайки с удивление сред множеството монаси жена и наблюдавайки как всичко се извършва под Нейно разпореждане, младият гост крайно се смутил. Като се върнал в „Зограф“, старецът му го попитал защо е толкова разстроен и Козма му разказал за видяното във „Ватопед“.

4_1

Икона на Божията Майка Услишителница в Ашхабад, Туркменистан

„Как изглеждаше тази жена? Какви бяха дрехите и? – попитал го старецът.

И след като Козма му описал видяната от него жена, старецът с въздишка отбелязал:

„И ти не си разпознал Жената, Която ти се е явила в манастир, посветен на Божествената Мария?Това е била Царицата на нашата Света Гора.“

Много от чудесата, свързани с иконата „Чуваща молитвите“ се отнасят към съвремието. Много изцеления са се случили с молитва пред светия образ. Млад човек, чийто гръбначен стълб бил увреден в автомобилна катастрофа станал на крака и проходил след молитви пред иконата. На бездетно семейство се родило детенце. Пред иконата се молят не само за здраве.

Една жена искала да отиде при дъщеря си – студентка в Москва, но нямала пари. Тя отишла в храма, помолила се, а когато излязла на улицата, към нея дошъл непознат човек, който и дал пакет, а в него имало необходимата сума за пътя до Москва.

Иконата на Божията Майка „Чуваща молитвите’ помогнала на момиче да срещне добър мъж, за който се омъжила впоследствие. Това се случило по време на пътешествие, на което я благословили с тази икона. Жена искрено се молела пре иконата „Чуваща молитвите“ за своя брат, който страдал от алкохолизъм. Скоро той се избавил от порока.

В село Фасово, където се намира храмът  Св.Николай по време на празника на иконата в един дом избухнал пожар. Докато пожарникарите работили всички, които били в храма се молели. За щастие пожарът бил овладян бързо. Човек, който бил в гаража на запалилата се къща оцелял по чудо. Той съжалил, че не отишъл в храма в този ден с майка си. От тогава той често започнал да посещава църквата за да благодари на Божията Майка за спасението.

С иконата, която била предадена в храма Св.Николай също се случило чудо. Тя била донесена от дома на жена, която я дарила на храма. Иконата била старинна – тъмна и покрита със сажди. Когато я донесли в църквата, образът се изменил. Той станал по-чист и цветовете по-ярки.

Източник: http://svetlinaiikoni.blogspot.bg/

---

България

Ето железния режим на Лепа Брена, с който успява да изглежда като момиченце и на 62 (Снимки)

Лепа Брена неслучайно носи прозвището „лепа“ (хубава). За всички е видно, че е красива и поддържана жена, дори на 62.

На възрастта, на която повечето й връстнички вече минават в графа „баби“, тя може да се похвали с изящна фигура, на която могат да й завидят много по-млади жени. Популярната сръбска певица се поддържа в младежки вид с много упражнения, разбра newsbp.com

Поп фолк изпълнителката най-накрая разкри каква е тайната за безупречната й визия. Освен, че залагана физическите натоварвания тя е избрала и здравословен хранителен режим. Денят й сутрин започва с йога, а вечер се храни винаги с една и съща храна.

Лепа Брена

Лепа Брена съветва тези, които искат да запазят за по-дълго младостта си, да ядат овесени ядки с ленено семе в комбинация с малини и къпини. Певицата не крие, че тази храна се е превърнала в нейна традиция, пише изданието „Хит Информер“.

Лепа Брена по бански

Брена е отхвърлила напълно всякакви млечни продукти и не ги включва в менюто си. Преди известно време за друго издание тя казва:

„Години наред се учих да водя живот на войник и да бъда строга към себе си. Отдавна съм отрекла житейските удоволствия.

Става ми смешно когато някои хора казват – ако не ям, не пия и не пуша, тогава за какво да живея? Има много причини, заради които да се живее. Научих се да бъда умерена в храната си и да избягвам много неща, които се смятат за балкански удоволствия“. Певицата добавя, че с напредването на възрастта яде все по-малко месо, предават от zenskimagazin.mk.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com