Свържете се с нас

България

История, която просълзи света: Майка и баща загубиха трите си деца след инцидент, но не се предадоха и година по-късно…

Това е само един миг, който унищожава целият им живот. Но само една година по-късно не едно, а три чудеса се случват.

Малкият Кайл празнува своя 5-ти рожден ден.

Заедно със сестрите си (4-годишната Ема и 2-годишната Кейти), майка му Лори и баба му Синди, всички те се отправят към панаира. Кайл най-много харесва виенското колело и зоологическата градина. Изкарват си страхотно. Когато става време за следобедната дрямка, те всички се качват в микробуса, за да се върнат вкъщи. Но попадат в задръстване. Лори се обърща към най-малката си дъщеря и я гъделичка нежно по крака. Това ще е последният път, в който вижда дъщеря й да се смее.

Изведнъж техният миниван е ударен от камион. Без да спре, той се врязва в колата. Децата на задната седалка са толкова зле, че трябва веднага да бъдат закарани в болница.

Когато Крис, бащата, получава обаждане, той се втурва към болницата. Но пристига твърде късно. И двете му дъщери са мъртви. Родителите все още имат надежда за Кайл. Но той е толкова тежко ранен, че няма шанс за оцеляване. Докторите трябва да изключат машините, които поддържат живота му. Заедно със съпругата си, Крис седи на леглото на сина си, докато Кайл диша последния си дъх.

„Държах ръката си на гърдите му, докато сърцето му спря да бие,“ казва Крис. „След това той си отиде.“

Тяхната загуба става очевидна, когато виждат Кайл, Кейти и Ема за последен път преди погребението. Те лежат в 3-малки детски ковчези.

Болката е непоносима. Лори и Крис живеят в квартал с много деца. Всеки път, когато чуват техният весел смях, те затварят прозорците и се крият в задната част на къщата им. На Хелоуин излизат от града, за да не трябва да виждат всички деца, които звънят на звънеца им. Това разбива сърцата им.

Но родителите правят пакт заедно: Те няма да се самоубият. Дори и това да изглежда като единствената реална алтернатива. „В определен момент просто искате да премахнете скръбта. Искате да се самоубиете, защото си мислите, че ще бъдете с децата си отново „, признава Крис. „Но ние си обещахме никога да не го правим.“

И те решават нещо много по-добро: 3 месеца след инцидента, Крис Лори решават отново да имат деца. Лори се подлага на изкуствено оплождане. Резултатът е прекрасен: Две момичета и едно момче. Точно като Ема, Кейти и Кайл. Те всъщност искат само едно дете, но виждайки оплодените яйцеклетки, веднага разпознават знак.

Почти година по-късно, след като са загубили Кайл, Ема и Кейти, им се раждат тризнаци: Ашли, Ели и Джейк. „Те никога няма да заменят Кайл, Ема и Кейти“, казва Лори. „Но отново има радост в къщата ни. Има радост и в сърцата ни. Те изпълват живота ни с любов, щастие и смях отново. “

Тризнаците знаят, че преди да бъдат родени са имали 3 други братя и сестри. Техните снимки са навсякъде в къщата и техните родители говорят за тях често. Те дори ходят на гробищата заедно. Цялото семейство е заедно. Тъй като Кайл, Ема и Кейти никога не бива да се забравят.

Трагичната история на тези три братя и сестри наистина разплаква. Раните, които родителите носят в сърцата си никога няма напълно да се излекуват. Но благодарение на раждането на техните тризнаци, живота им отново има смисъл.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com