Свържете се с нас

България

ИЗВЪНРЕДНО! СТРЕЛБА НА ОПАШКАТА В ПРЕТЪПКАН МОЛ! ИМА СМЪРТ! ВСИЧКО НА ВИДЕО!

Кампанията за масово пазаруване, наречена „Черния петък“, взе жертва в американския град Хувър в щата Алабама. В търговски център там е станала стрелба, при която са били ранени поне двама, а стрелецът е загинал, съобщава NBC News.

Инцидентът е станал на опашка в мол, като между двама души е възникнал спор.

Вследствие на настъпилата караница единият от спорещите извадил пистолет и започнал да стреля по противника си – 18-годишен младеж.

В мола е имало засилено присъствие на полицаи, които да се грижат за безопасността на пазаруващите за Черния петък, който на практика започва няколко дни по-рано.

Унифорените веднага реагирали и застреляли мъжа, който открил стрелбата. По време на престрелката леко е ранено и 12-годишно момиче. Младежът, който участвал в спора, е тежко ранен.

Миналата година в същия мол е възникнало масово сбиване, което довело до бързо прекратяване на пазаруването. Статистика показва, че от 2006 г. до 2016 г. в резултат на Черния петък са били убити 10 човека, а пострадалите от престрелки и по-сериозни сбивания са 110 души.

През 2017 година един човек е бил застрелян в мол в щата Мисури след спор за намалени стоки. По-леките наранявания, сбивания и спорове са станали почти традиционни за Черния петък в САЩ, когато стоките се продават с намаление, а търговските центрове имат извънредно работно време.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com