Свържете се с нас

България

Известна българска ясновидка издъхна внезапно

Близките й разкриват, че нищо не предвещавало внезапната кончина на окултната дама

Ясновидката на родните звезди Руми Атанасова е напуснала внезапно този свят в нощта на 20 срещу 21 юли. Тя издъхнала в дома си във Валенсия, Испания, където живееше от години.

Близките й разкриват, че нищо не предвещавало внезапната кончина на окултната дама. За нея се знаело, че била влюбена в две неща – живота и съпруга си Тинчо, който бил почти 15 години по-млад от нея. Двамата подписали едва преди няколко месеца

. Ясновидката отбелязала пред близките си, че напоследък се чувства отпаднала, но предположила, че е настинала. Била сигурна, че с предписаните й медикаменти ще се изправи отново на крака. Дори била убедена, че седмицата от 17 до 23 юли е изпълнена с положителни емоции, чийто заряд ще обхване всички зодии.

Преди фаталния ден говорила с почти всички близки и била в добро настроение. Внезапната й смърт попарила съпруга и приятелките й. Преди години тя успя да победи тежко онкологично заболяване и след продължителна ремисия се чувстваше добре.

Мина през безгрижен в здравословно отношение период и дори срещна любовта на живота си Тинчо, когото поставяла над всичко. Неочаквано обаче ракът се завърнал и тя отново тръгнала по терапии, а любимият й мъж бил непрекъснато до нея. Коварна лятна настинка обаче сложила край на всичко. Никой не очаквал, че тежката болест ще я покоси с нова сила. Наложило й се да подстриже някогашните красиви руси коси късо като момченце, но запазила духа си несломим.

Най-добрата й приятелка – журналистката Антоанета Титянова я определя като неуморима и неотразима, жена без аналог и огромни духовни познания, които непрекъснато обогатявала. Зрителите я знаят, тъй като беше лице на няколко телевизии. Определяше себе си като окултен наблюдател и обичаше да разговаря с хора от областта на изкуството, не харесваше политиците, макар че се интересуваше и от политика.

Източник: Уикенд

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Синоптиците – бягайте от този град другата седмица!

Сериозно предупреждение за времето през другата седмица за голям наш град.

Не се вижда краят на горещото време. Това показва справка на Plovdiv24.bg в специализираните сайтове за синоптични прогнози.

Днес, утре и в петък очакваната максимална температура например в Пловдив е 38 градуса.

Събота, неделя, понеделник и вторник (13 – 16 юли) живакът ще достигне 39 градуса. След това – на 17, 18 и 19 юли градът под тепетата ще се пърже на 40 градуса. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър.

---

България

Извънредно: Пловдив се размина с огромна трагедия

Дърво рухна върху пешеходна пътека в Пловдив, пише glasnews.bg, позовавайки се на съобщения на очевидци във Facebook.

Инцидентът е станал този следобед на кръстовището между улиците „Богомил“ и „Ралица“.

1720614129 sistemen bufer 2

„Няма вятър, буря или дъжд. Добре че няма пострадали!“, коментира Татяна Анчева.

Пътят е блокиран, като стъблото на дървото е върху цялата „зебра“.

---

България

Почина голям наш предприемач

Почина голям бизнесмен, носител на титлата „Бизнесмен на България“- 2004 година.

На 11.07.2024 г., на 82 години почина почетният гражданин на гр. Дупница, носител на множество държавни отличия и награди, Александър Иванов Кашукеев, съобщава БТА.

Александър Иванов Кашукеев е роден на 10 ноември 1941 г. в София. Завършва основно и средно образование в гр. Дупница в семейство на изтъкнати дупнишки учители.

Майката е заслужил учител в Базовото училище „Акад. Тодор Самодумов“ гр. Дупница и носител на орден „Кирил и Методий“.
Александър Кашукеев е почетен гражданин на Дупница от 2011 година. Награден е с орден „Червено знаме на труда“ 1988 г., „Златен орден на труда“ – 1982 г., почетния знак на Президента на Република България 2005 г. и е обявен за „Бизнесмен на България“- 2004 г.

През 2011 година, за изключително големите му заслуги за развитието, насърчаването и подпомагането на българската икономика и предприемачество, е награден с орден „Стара планина“- първа степен.

Александър Кашукеев присъства и сред избраните личности в книгите „Именити дупничани на ХХ век “ и „Кой кой е в България“.
Общинското ръководство поднася съболезнования към семейството и близките на Александър Кашукеев.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com