Свържете се с нас

България

Известен астролог вещае големи страдания за българите около Нова година

Хората може да загубят разсъдъка си заради мощен съвпад на Хермес, Афродита и Хадес. В дните до 3 януари са възможни катастрофи и изява на неестествена сексуалност по престъпен начин, предупреждава известният астролог и физик Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, пише Флагман бг. 

„В периода 26.12-3.01 протича изключително мощното тройно съчетание на Меркурий във фазовото му лице на Хермес, с Венера, изявяваща се като Афродита, и Плутон, който носи името на владетеля на подземния свят – Хадес. Това съчетание, предизвиква силни емоции, екзистенциални преживявания и дори може да провокира сексуалната енергия в хората“, написа астрологът във Фейсбук.

„Интересен момент е фактът, че Меркурий на 26.12 залезе и стана невидим и се готви да стане стационарен и после ретрограден, като това, когато протича в близост до Плутон, символизира слизането на Хермес в Невидимия свят и получаване от Хадес на важно съобщение“, добавя той.

„Това означава, че умът и интелигентността ще получат важни задачи да осмислят някакви сложни процеси в подсъзнанието, невидимото и отвъдното.

Тъй като Венера също е намесена в нейната много нежна и млада форма, на скоро проявила се Афродита, това може да създаде както временна загуба на разсъдък и впускане в интензивни любовни безразсъдни преживявания, така и търсения на сърцето на загубената ярка разумност“, обяснява Филипов.

„Това е много полезно за развитите в психологическо отношение хора, защото създава нови и интересни опитности, но от друга страна е опасно за чувствителните и нестабилните хора, защото може да се стигне до крайности в проявите“, предупреждава той.

„На глобално ниво, това може да предизвика тенденции към катастрофи, неразумни изказвания на хора, изява на неестествена сексуалност по престъпен начин и крайности в проявите на публични личности“, подчерта астрологът.

„За съжаление, това е моделът показващ, че използването на оръжия с огромна разрушителна мощ се повишава значително. Повишен е терористичният риск и са възможни редица неприятни събития от катастрофичен, взривоопасен и престъпен план“, добавя той.

Според него е завишена в този период и сеизмичната активност до степен Жълто, като метеорологичните условия ще преминават през резки промени.

Важни процесите свързани с дълбините на Земята ще се проявят активно сеизмично, вулканично и общо енергийно, като са възможни и мощни геомагнитни бури, обяснява Филип Филипов.

---

България

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

„Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали.

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си.

Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

---

България

След като спечели 100 бона Иван Рълев скъсал с гаджето преди 3 дни

Победителят в Игри на волята Иван Рълев е имал бурна връзка с другата участничка в продукцията Денислава, но двамата са се скарали до преди дни. Това признава самият той в интервю, видя NEWS2.

„Двамата с Дени сме силни характери и отношенията ни са доста бурни.

Преди два-три дни се скарахме и не знам как ще продължат отношенията ни натам“, призна Рълев.

Той също така каза, че два остри камъка брашно не мелят.

Официалното признание за връзката му с Денислава показва, че очевидно нещата с бившата приятелка на Рълев Йоанна са останали в сферата на приятелството.

От друга страна, наскоро Денислава, попитана за отношенията й с мъжете в Игри на волята, сложи знак „хикс“ не само на Мастагарков и Мартин, но и на Рълев.

Денислава каза, че към момента няма мъж до нея и иска да е сама.

---

България

Милионери: Служители в завод прибраха 11 млн. евро с хитра схема

В рамките на година група крадци успява да отмъкне благородни метали като злато и сребро на стойност най-малко 11 милиона евро.

Това се е случвало от медодобивен завод в Хамбург, според разследванията – в периода февруари 2020 г. – януари 2021 г., разказва германското издание „Билд“.

Прокуратурата на Хамбург е повдигнала обвинения срещу петима души – на възраст между 33 и 50 години, за сериозни групови и търговски кражби. Друг заподозрян е обвинен в помагачество и съучастие в тежки групови кражби.

Твърди се, че обвиняемите са откраднали около 5000 килограма – „междинни“ и странични „продукти“, съдържащи благородни метали на обща стойност около 11 милиона евро от помещенията на компанията. След това са ги препродавали.

Откраднатите стоки са т. нар. „сурово сребро“. Остатъците от необработено сребро се създават по време на процесите на рециклиране и обработка на метали.

Твърди се, че крадците са изпращали част от плячката си на металообработващи компании в Турция. Те използвали крипто клетъчни телефони за вътрешна комуникация.

Кои са крадците милионери?

Твърди се, че в схемата са участвали бивши и настоящи служители на завода, както и доставчици на услуги, които са имали достъп до помещенията му.

Полицаи под прикритие се натъкнали на група от поне единадесет заподозрени. Разследващите идентифицирали 36-годишният Махмут С. от Фреденбек в Долна Саксония като ръководител на бандата.

В хода на разследването са конфискувани три луксозни автомобила. Делото започва на 12 декември в Окръжния съд на Хамбург.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com