Свържете се с нас

България

ИГРИ НА ВОЛЯТА, мили силни и млади деца: Това е просто шоу

Олимпийският медалист Красимир Дунев спечели първата си номинационна битка срещу младия плувец Калоян – по същия начин, по който преди това Виолета спечели срещу шампионката по калистеника Цвети. А именно – чрез предимство, нагаждане на игрите и побутване от продукцията. Това смятат поне 80 процента от феновете на предаването, включително и бивши участници, видя NEWS2.

Зрителите не искат да гледат интриганти, а хора, реално воюващи на Арената по справедлив принцип, без допълнителни предимства и без възможност да бъдеш отстранен без битка. Ама кой ги слуша…

След вчерашния епизод, негово величество Зрителят масово застана зад Калоян, който щеше да победи Дунев, ако не беше предимството спечелено от Момчил. Дунев ли е виновен или продуцентите са за бой?

Какво прави впечатление?

В битката между Виолета и Цвети имаше компонент плуване, в който Цвети не е добра. Но за да е по-сигурно отпадането й, на Виолета бе дадено нечувано предимство – беше й спестена цяла дължина във водата, с преминаване на халки плюс вкарано едно топче. Въпреки това Цвети беше отново на косъм да я бие и да развали сапунения сериал, но уви – косъмът се оказа достатъчно дебел, за да пребори времето.

Игри на волята

В битката между Дунев и Калоян картинката беше идентична. Голямо предимство за Дунев и игра без плуване, нямаше дори пъзел – точно компонентите, в които Калоян е добър. За сметка на това имаше силово преминаване на ръце с прът, за която вероятно продуцентите са се надявали, че ще се справи по-добре шампиона на халки Дунев. Ама прът да е, не халки, да не бие на очи много. И въпреки това Калоян надмина себе си и за малко щеше да бие Дунев – пак на косъм. Ах, този косъм! Някак да не изглежда, че победата на шампиона е подарена, нали?

Като тъжно оправдание изглеждаше и любовното майчинско излияние на водещата Ралица Паскалева към Калата, която му каза хубави думи. Ама пред свършен факт, можеш и да го позлатиш – все тая. Момчето отпадна.

Така злопаметния Дунев, на който егото му се оказа по-голямо от смелостта, се връща в племето си да се кара с интриганта-милионер Мартин. А ние да продължим да зяпаме и да пишем статии. 

Защото пред силата и мъжеството, рейтингът е по-важен.

Мили, успешни, млади хора, това не ви е световното първенство с ясни закони. Тук правилата се създават в движение и по симпатия.

Както пееше певицата Галена: „Бъзик бе, дишай – това е просто шоу“

---

България

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

„Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали.

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си.

Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

---

България

След като спечели 100 бона Иван Рълев скъсал с гаджето преди 3 дни

Победителят в Игри на волята Иван Рълев е имал бурна връзка с другата участничка в продукцията Денислава, но двамата са се скарали до преди дни. Това признава самият той в интервю, видя NEWS2.

„Двамата с Дени сме силни характери и отношенията ни са доста бурни.

Преди два-три дни се скарахме и не знам как ще продължат отношенията ни натам“, призна Рълев.

Той също така каза, че два остри камъка брашно не мелят.

Официалното признание за връзката му с Денислава показва, че очевидно нещата с бившата приятелка на Рълев Йоанна са останали в сферата на приятелството.

От друга страна, наскоро Денислава, попитана за отношенията й с мъжете в Игри на волята, сложи знак „хикс“ не само на Мастагарков и Мартин, но и на Рълев.

Денислава каза, че към момента няма мъж до нея и иска да е сама.

---

България

Милионери: Служители в завод прибраха 11 млн. евро с хитра схема

В рамките на година група крадци успява да отмъкне благородни метали като злато и сребро на стойност най-малко 11 милиона евро.

Това се е случвало от медодобивен завод в Хамбург, според разследванията – в периода февруари 2020 г. – януари 2021 г., разказва германското издание „Билд“.

Прокуратурата на Хамбург е повдигнала обвинения срещу петима души – на възраст между 33 и 50 години, за сериозни групови и търговски кражби. Друг заподозрян е обвинен в помагачество и съучастие в тежки групови кражби.

Твърди се, че обвиняемите са откраднали около 5000 килограма – „междинни“ и странични „продукти“, съдържащи благородни метали на обща стойност около 11 милиона евро от помещенията на компанията. След това са ги препродавали.

Откраднатите стоки са т. нар. „сурово сребро“. Остатъците от необработено сребро се създават по време на процесите на рециклиране и обработка на метали.

Твърди се, че крадците са изпращали част от плячката си на металообработващи компании в Турция. Те използвали крипто клетъчни телефони за вътрешна комуникация.

Кои са крадците милионери?

Твърди се, че в схемата са участвали бивши и настоящи служители на завода, както и доставчици на услуги, които са имали достъп до помещенията му.

Полицаи под прикритие се натъкнали на група от поне единадесет заподозрени. Разследващите идентифицирали 36-годишният Махмут С. от Фреденбек в Долна Саксония като ръководител на бандата.

В хода на разследването са конфискувани три луксозни автомобила. Делото започва на 12 декември в Окръжния съд на Хамбург.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com