Свържете се с нас

Любопитно

Зловеща мистерия! Противоестествена смърт покоси Даниела в Индия след урок по йога

Мистерия със смърт в Индия! Българка на 46 години е открита в неделя в безсъзнание в Бихарското училище по йога (BSY) в Мунгер, съобщи „Телеграф“.

Тя е откарана в частна болница, където е обявена за мъртва. Даниела Богомилова Молчовска, дъщеря на Богомил Молчовски, е била жителка на София. Преди около месец тя е дошла в BSY, за да учи йога, посочва изданието.

Сутринта получихме информация за смъртта на една българка. Регистриран е случай на противоестествена смърт и се води разследване„, заяви  суперинтендантът на полицията в Мунгер Джагунатарадди Джаларадди.

Даниела е била настанена сама в BSY и полицията не е знаела за някакво здравословно състояние или заболяване, от което е страдала. До момента никой от училището по йога не е коментирал инцидента.

Началникът на участъка в Мунгер Котвали Дхирендра Панди заяви, че Даниела е била намерена в безсъзнание в 7 часа сутринта, а органите на реда са били информирани около 9 часа сутринта.

„Информирахме нашите висши служители за инцидента. Извършена е аутопсия на тялото под надзора на поддивизионен магистрат и тя е заснета на видео„, каза Пандей.

Полицията е поискала от областния управител на Мунгер Навин Кумар да вземе мерки за запазване на тялото. Даниела е била обявена за мъртва в болница „Севаян“, с която училището по йога има връзка. Мениджърът на болница „Севаян“ Мухамад Имран заяви, че болницата е получила искане за линейка от BSY.

„Изпратена е линейка. Междувременно хората от BSY докараха жената с друга линейка. Един от нашите лекари я прегледа и я обяви за мъртва още при пристигането. Тя не е получила никакво лечение в болницата“, добави Имран.

Източници от правителството заявиха, че членовете на семейството на Даниела са били информирани за смъртта ѝ, но са споделили, че име е невъзможно да дойдат в Индия за последния ѝ обред.

„Ще потърсим указания от висшите служители и членовете на семейството ѝ. Ако е необходимо, последният ѝ обред ще бъде извършен в Мунгер от BSY или от правителството“, заяви източник.

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

България

Вдовицата Лили АУТ от „Фермата“ точно преди финала

Русокосата Лили напусна „Фермата“ крачка преди финала.

„Мечтаех да участвам във „Фермата“ и не се уплащих да дойда от СAЩ в пернишкото село Боснек.

„Фермата“ е любимото ми предаване, защото като българка в чужбина този фотмат ме доближава до българското“, каза Лили преди да си тръгне. Красавицата трябваше да напусне предваването след като нейният отбор изгуби дуела.

В битка за един пендар на последният редовен отборен елиминационен дуел от Елбетица влязоха Линда и Андрей.

От Канатица им се противопоставиха Лили и Костадин. Елбетица взе първия пендар и така разликата между двата отбора стана 8 пендара в полза на Канатица.

Последва битка за 2 пендара, в която един срещу друг се състезаваха Коко от Канатица срещу Андрей от Елбетица.

Битката се състоя от 2 компонента – трябваше да пренесат чувал, който тежи 20% от личното им тегло, и да наредят 4 големи пирона върху опъната тел. Първи с тежкото изпитание се справи Андрей и донесе още два пендара на отбора си.

В следващото изпитание по бързи бяха червените и това им донесе 3 пендара.

Звездата на Алманаха се оказа Линда, която даде 6 верни отговора от 6 въпроса и зелените поведоха със 7:3.

Последните 5 пендара отиват в отбора на зелените и те печелят дуела.

Елбетица и Канатица завършиха с равенство с 45 пендара на отбор. Червените трябваше да изгонят човек от отбора и след гласуването те решиха това да Лили.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com