Свържете се с нас

България

Жив ме погребаха, каза Васил Михайлов

“Погребаха ме жив“, разкри големият български актьор Васил Михайлов. Екранният Капитан Петко войвода наскоро разбира това… от медиите, пише България днес.

“Някой решил да напише статията, че се прощаваме с Васил Михайлов. Беше в един от старческите вестници. Явно съм им отказал интервю и така са решили да ми отмъстят“, споделя актьорът.

След като “новината“ се разпространила, телефонът на актьора прегрява. “Звъняха всякакви хора. Имах куп планирани представления, сигурно част от зрителите са се чудили как ще се играе постановката. Вероятно тази новина им е създала напрежение, за да разберат какво се случва с парите, които са платили“, разказа той.

Обичаният актьор, за щастие, е в отлична форма. Прочулият се с ролята си на Капитан Петко войвода присъства на премиерата на “БНТ представя”. Първият епизод на поредицата ще бъде именно за доайена в театъра.

“Имам само лек проблем с очите. Не виждам хубаво. Затова съм със слънчеви очила”, сподели Михайлов. Той признава, че редовно среща в медиите какви ли не новини. За последно прочел нелицеприятна статия за Лили Иванова. В нея пишело, че примата има сериозен проблем.

“Трябва да оставим Лили! Не я закачайте. Лили Иванова е една. Друга като нея няма”, защити примата на естрадата ни Михайлов.

Екранният Петко войвода върна лентата назад и как получава ролята. Получил я, след като лично Николай Хайтов го харесал.

“Каза ми, че съм точно за ролята”, разкрива Михайлов.

Майката на актьора била най-гордият човек на света, щом лентата със сина й жъне толкова голям успех.

“Трябваше да ми идва на гости. Пътуваше с влака от Стара Загора до София. Във всички купета се похвалила, че синът й играе Капитан Петко войвода. Всички във влака до София бяха разбрали кой е наследникът й”, спомня си с усмивка Михайлов.

И на 84 години, актьорът не планира да слиза от сцената.

“Няма да слизам от сцената, не знам откъде излезе това. Казвал съм, че не ми е приятно да играя пред публиката с маски, тъй като театърът не може без зрителя, няма го. И като изкуство, и като действителност. След многото срещи, които съм имал, придобих навик да говоря директно. Така като гледам хората с тези маски по на два метра – те са мъртви за театъра. Няма го дъха на публиката тогава. Иначе съм в афиша до края на годината дори. Никой и не ме е питал дали съм добре, или зле”, споделя още великият български актьор.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com