Свържете се с нас

България

Ето защо Виктор Калев няма семейство: Това е жената, която обича от години, но тя не го иска! (МНОГО СНИМКИ)

Всички винаги са се чудили защо актьорът Виктор Калев няма жена, нито деца.

Той е безспорно шеметно талантлив, чаровен и харизматичен, но никога до момента не е показвал своя приятелка. Това дори провокира злите езици навремето да започнат да шушукат, че харесва мъже, а не жени.

Напротив – Калев не само си пада по жени, но е болен от любов. Толкова „болен“, че заради тази жена не е искал никоя друга, дори и само, за да създаде потомство. Виктор обича силно единствено нея и е убеден, че ще я обича винаги. Това е признавал и самият той, признават го сега и негови близки.

Въпросната фатална дама няма нищо общо с тъпите клишета за хубост, лансирани от простотията в тази страна от години. Тя се казва Елена Бозова и е само с три години по-малка от 54-годишния Калев.

Всъщност двамата се знаят почти от деца, защото са от един и същи прекрасен град – Златоград. После следват заедно и в НАТФИЗ, а Виктор, понеже е по-голям, помага много на Елена.

Проблемът е, е той я обожава, но тя не го иска и никога не го е искала като мъж. Елена обича Виктор като приятел, дори като брат, но не можела и да си представи интимна връзка помежду им, а това отчайвало Калев.

„И тя, и всички са му говорили стотици пъти – зарежи, намери си жена, която ще те обича, защото ще се съсипеш, но не – не ще и да чуе. Съдба ли е това, карма ли е, един Бог знае“, коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Синоптиците – бягайте от този град другата седмица!

Сериозно предупреждение за времето през другата седмица за голям наш град.

Не се вижда краят на горещото време. Това показва справка на Plovdiv24.bg в специализираните сайтове за синоптични прогнози.

Днес, утре и в петък очакваната максимална температура например в Пловдив е 38 градуса.

Събота, неделя, понеделник и вторник (13 – 16 юли) живакът ще достигне 39 градуса. След това – на 17, 18 и 19 юли градът под тепетата ще се пърже на 40 градуса. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър.

---

България

Извънредно: Пловдив се размина с огромна трагедия

Дърво рухна върху пешеходна пътека в Пловдив, пише glasnews.bg, позовавайки се на съобщения на очевидци във Facebook.

Инцидентът е станал този следобед на кръстовището между улиците „Богомил“ и „Ралица“.

1720614129 sistemen bufer 2

„Няма вятър, буря или дъжд. Добре че няма пострадали!“, коментира Татяна Анчева.

Пътят е блокиран, като стъблото на дървото е върху цялата „зебра“.

---

България

Почина голям наш предприемач

Почина голям бизнесмен, носител на титлата „Бизнесмен на България“- 2004 година.

На 11.07.2024 г., на 82 години почина почетният гражданин на гр. Дупница, носител на множество държавни отличия и награди, Александър Иванов Кашукеев, съобщава БТА.

Александър Иванов Кашукеев е роден на 10 ноември 1941 г. в София. Завършва основно и средно образование в гр. Дупница в семейство на изтъкнати дупнишки учители.

Майката е заслужил учител в Базовото училище „Акад. Тодор Самодумов“ гр. Дупница и носител на орден „Кирил и Методий“.
Александър Кашукеев е почетен гражданин на Дупница от 2011 година. Награден е с орден „Червено знаме на труда“ 1988 г., „Златен орден на труда“ – 1982 г., почетния знак на Президента на Република България 2005 г. и е обявен за „Бизнесмен на България“- 2004 г.

През 2011 година, за изключително големите му заслуги за развитието, насърчаването и подпомагането на българската икономика и предприемачество, е награден с орден „Стара планина“- първа степен.

Александър Кашукеев присъства и сред избраните личности в книгите „Именити дупничани на ХХ век “ и „Кой кой е в България“.
Общинското ръководство поднася съболезнования към семейството и близките на Александър Кашукеев.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com