Свържете се с нас

България

Ето го втория убит с Къро – бодигарда Сашо ФБР-то

Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от поне 20 години – бодигарда му Александър Методиев, е мъжа, който е разстрелян с него в ЮАР. Това научи сензационно Lupa.bg от свои източници в подземния свят. На този етап полицията в африканската държава не е разкрила самоличността на нито един от убитите 4 души.

Къро с охранителя си Сашо ФБР-то. Двамата бяха разстреляни вчера сутринта в имението на боса в ЮАР

Близки до Методиев обаче признават, че от вчера нямат никаква връзка с него. Той е плътно до Красимир Каменов в ЮАР и в момента на екзекуцията е бил в имението. Александър Методиев работи за Къро много отдавна и постепенно се превръща в дясната му ръка. Той е известен с прозвището си Сашо ФБР-то.

Изпълнява и много мръсни поръчки на Къро. Сред задачите му е била и да обучава на точна стрелба останалите хора на боса. „Нямаше начин да започнеш работа при Къро, без преди това да те провери и обучи Сашо ФБР-то. Той подбираше лично момчетата и ги превръщаше в истински войни“, разкриват хора от обкръжението на разстреляния Красимир Каменов.

В ъндърграунда се знае, че бодигарда Александър Методиев е в основната на убийството и на друг известен подземен бос – Милчо Бонев – Бай Миле. Месец преди убийството на бай Миле в ресторант градина „Славия“, шефът на охраната на Къро закупува няколко бронежилетки от столичен оръжеен магазин. В последствие една от бронежилетките със съответстващ сериен номер е намерена в изоставения от килърите автомобил „Субару“, с който е извършен престъплението.

Тогава криминалисти от СДВР и ГДНП светкавично задържат Сашо ФБР-тои той търка наровете на столичното следствие в продължение на седмици, но съпричастността му към убийството случайно или не не е доказана. След това е измъкнат лично от Къро.

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Синоптиците – бягайте от този град другата седмица!

Сериозно предупреждение за времето през другата седмица за голям наш град.

Не се вижда краят на горещото време. Това показва справка на Plovdiv24.bg в специализираните сайтове за синоптични прогнози.

Днес, утре и в петък очакваната максимална температура например в Пловдив е 38 градуса.

Събота, неделя, понеделник и вторник (13 – 16 юли) живакът ще достигне 39 градуса. След това – на 17, 18 и 19 юли градът под тепетата ще се пърже на 40 градуса. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър.

---

България

Извънредно: Пловдив се размина с огромна трагедия

Дърво рухна върху пешеходна пътека в Пловдив, пише glasnews.bg, позовавайки се на съобщения на очевидци във Facebook.

Инцидентът е станал този следобед на кръстовището между улиците „Богомил“ и „Ралица“.

1720614129 sistemen bufer 2

„Няма вятър, буря или дъжд. Добре че няма пострадали!“, коментира Татяна Анчева.

Пътят е блокиран, като стъблото на дървото е върху цялата „зебра“.

---

България

Почина голям наш предприемач

Почина голям бизнесмен, носител на титлата „Бизнесмен на България“- 2004 година.

На 11.07.2024 г., на 82 години почина почетният гражданин на гр. Дупница, носител на множество държавни отличия и награди, Александър Иванов Кашукеев, съобщава БТА.

Александър Иванов Кашукеев е роден на 10 ноември 1941 г. в София. Завършва основно и средно образование в гр. Дупница в семейство на изтъкнати дупнишки учители.

Майката е заслужил учител в Базовото училище „Акад. Тодор Самодумов“ гр. Дупница и носител на орден „Кирил и Методий“.
Александър Кашукеев е почетен гражданин на Дупница от 2011 година. Награден е с орден „Червено знаме на труда“ 1988 г., „Златен орден на труда“ – 1982 г., почетния знак на Президента на Република България 2005 г. и е обявен за „Бизнесмен на България“- 2004 г.

През 2011 година, за изключително големите му заслуги за развитието, насърчаването и подпомагането на българската икономика и предприемачество, е награден с орден „Стара планина“- първа степен.

Александър Кашукеев присъства и сред избраните личности в книгите „Именити дупничани на ХХ век “ и „Кой кой е в България“.
Общинското ръководство поднася съболезнования към семейството и близките на Александър Кашукеев.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com