Свържете се с нас

Made in BG

Емо Къртицата: „Стартираме нашио Ергенин. Я ше съм лицето със 100% правомощия.“

Емо Къртицата подготвя „Ергенино“! Здравенякът от Монтана публично обяви кастинг за новия формат, който е негова идея, родена след края на втория сезон на риалити предаването, отбелязало рекорд по гледаемост и коментари.

„Стартираме нашио Ергенин. Я ше съм лицето със 100% правомощия. Всички правила ги променяме на секундата. Няма да съм аз Ергенина, защото не ставам за тая работа. Но който се навие да бъде, да му мисли“, обяви в типичния си стил и северозападен диалект участникът в „Къртицата“.

Каменов публикува няколко клипа в платформата за видеосподеляне Ютюб, където активно се изявява в последно време, пише България Днес. В тях участникът в сръбския „Биг Брадър“, който бе изгонен, след като натупа съквартирант дразнител, публично обяви стартирането на своя проект, но се отказа да влезе в ролята на Виктор и Евгени. Татуираният мъжага вече е неразривно свързан с „Ергенът“.

Емо Къртицата участва в последния клип на пайнерката Крисия Д, която не получи роза от Евгени и напусна шоуто преди финала. Веднага след излизането й от шоуто червенокосата красавица промотира новата си песен „Две жени“ с видео към нея. Любопитното е, че в клипа участват силиконовата Габи, която хапеше с изказванията и поведението си, и учителката Ивелина.

Очаквано, парчето е посветено на Ергена, като в него се пее за подаряване на рози и отхвърляне на влюбена жена. Сюжетът на песента на Крисия Д с развива по силно еротиче начин – наранената дам се впуска в нова любов с друга жена, като за мъже няма място в леглото при тях.

„Рози подарява назад и напред“ и „да гледаш две жени в легло, но само да ги гледаш“ са фрази, кои веднага приковават любопитството на меломаните „Не искам розите от теж пази си ги за друг човек“ слага познатата на раздялата и лирическата героиня окончателно бие шута на изневеряващия любим, който в клипа е изигран именно от Емо Каменов, нашумял с участието си в риалити предаването „Къртицата“.

Трите момичета не се притесняват да демонстрират целувки и докосвания, вероятно за да докажат колко са си близки, и не се интересуват от мъжа. ko4.bg

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

Made in BG

Машина на времето: Вижте Стара Загора в миналото /СНИМКИ/

Историята на града започва с неолитните жилища от 6-5 хилядолетие п.н.е. Стара Загора е един от най – древните градове в България и Югоизочна Европа. Доказателство за това са 8- те му имена : БероеАвгуста ТраянаИринополисБоруйВереяЕски ЗаараЖелезник и Стара Загора.

undefined

Панорамна снимка на Стара Загора от 1876 година.

undefined

Военният клуб в Стара Загора преди 1932 г.

undefined
Стара Загора през 30-те, Източник ДАА

 

---

Made in BG

Машина на времето: Вижте Казанлък преди 45 години /СНИМКИ/

Вижте как е изглеждал Казанлък преди 45 години

---

Made in BG

Чудо в България! Кмет, който не краде, превърна едно село в истински рай

Колкото и да ви е трудно да повярвате, трябва да ви го кажем. Има кмет на българско село, който не краде!

Село ЧавдарДа, това не е лоша шега, а чиста истина – кметът на село Чавдар е превърнал мястото, където живеят около 1100 души, в истински рай.

Чудо в БългарияВ интернет, хиляди хора се възхищават на всеки детайл от чудното село. И има защо – когато не се краде, а парите по европейски проекти се усвоят правилно, това може да се случи навсякъде.

Ако се разходите ще видите, че има нови тротоари, детски площадки, ново еко осветление, пейки, фонтани. И това не е всичко – в село Чавдар навсякъде е зелено, чисто и поддържано.

На фона на всички останали населени места, Чавдар е просто като част от друга държава.

Село Чавдар за пример

В селището живеят както млади, така и стари и всички са доволни от европейския вид на селото. Браво и дано да има повече такива кметове!

Още за селата:

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който желае може да си закупи. Участват и социални предприятия и хора с увреждания. В подкрепа на групата ние създадохме рубриката „Радиомагазинче Надежда“. В нея всяка седмица ви срещаме с участник в групата, за да чуем историята му и да ви представим това, което изработва.

Днес ще ви разкажем за социално предприятие Творилница „Добрини“ от село „Челопек“, област Враца. То е създадено от сдружение „Книгини“ през тази година. В него работят жени в неравностойно положение, които влагат частица от себе си във всяко изделие. Тук се изработват картини и кашпи със скандинавски мъх, рециклирана хартия, глицеринови сапунчета, свещи и др.

„Името се роди спонтанно и е свързано с името на сдружението ни. След поредното дарение, което получихме, а освен книги ние получаваме и други дарения решихме, че всичко, което идва към нас ние трябва да му вдъхнем нов живот и да го върнем към хората! Така решихме да създадем социалното предприятие и го обявихме на 1 април, не на шега.

Всичко, което се създава и продава е с кауза. Средствата от продажбите се използват освен за заплащане на работещите в предприятието, но и за нови инициативи. Искаме да възродим стари български занаяти като книговезането например. Искаме човек като чуе името на селото да си представи едно хубаво село на книгата!“, това разказа Първолета Николова, председател на сдружение „Книгини“, създател на социалното предприятие.

Социалното предприятие участва във фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. В нея те представя нещата, които се изработват от жените в неравностойно положение.

„Тази група е уникална и много ни помагат! Ние срещаме безрезервна подкрепа и от администраторите, и от участниците, и от купувачите. Много обичаме да приемаме поръчки с предизвикателство към нас да измислим нещо интересно и красиво!“, посочи още Николова.

От социалното предприятие много се надяват, че ще получат подкрепа не само от гражданите, но и от фирми. В момента в Творилница „Добрини“ подготвят и коледна колекция с венци от скандинавски мъх и ароматни плочки, които след празниците, ще могат да ги поставят и като ароматизатори в гардеробите си.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com