Свържете се с нас

Made in BG

Емануела разкри как е набутала бившия си в „Игри на волята“ и каква е стратегията му

Преди десетина дни наш репортер случайно дочу разговор между Емануела и нейни приятелки, пред които тя обясняваше как е ходатайствала на Мартъин Николов-Елвиса да го вземат като участник в новия сезон на „Игри на волята“. Тя потвърди новината с половин уста, но сега дава подробно интервю за бившия си и как се е помила на продуцента на шоуто да го вземе във формата, както и какви стратегии има за жените в предаването, за да може да оцелее по-дълго. 

– Емануела, вярно ли е, че си ходатайствала за влизането на Мартин Николов – Елвиса в риалити формата „Игри на волята“? 

– Да, вярно е! Ходих да се моля на продуцента Витомир Саръиванов да го вземе, защото той много иска да бъде известен. Не виждам нищо лошо, аз бая хора съм направила известни. (смее се) Той вероятно има някакви качества, но пък може и моето име да е изиграло някаква роля.

– А все пак одобрен ли е, ще участва ли със сигурност в новия сезон? 

– Доколкото знам е одобрен и ще участва!

– Какво значи „доколкото знам“?! Вие не сте ли заедно, не си ли говорите тези неща?

– Не сме заедно от доста време. При нас изведнъж всичко приключи, любовта я няма. То може би не е имало изобщо любов, защото много често бъркаме приятелството с любов. С Мартин сме приятели от много години и затова съм прощавала много неща във връзката ни. Нямам драма помежду ни, пътищата ни са в различни посоки вече.

– Споделял ли ти е какви са очакванията му от „Игри на волята“ и какво би направил в самия формат, за да стане популярен?

– Един човек, за да стане популярен, би направил всичко. Единственото, за което си говорихме с него на тази тема е, че ако са много силни участниците, ще използва чара си да се сваля с някоя жена или пък да е в коалиция с жените, за да не го номинират.

– Би ли се впуснал в любовна връзка пред камерите на формата?

– Разбира се! Ако му изиграе добра роля би влязъл в такива отношения със сигурност. Няма лошо! Не се опитвайте да търсите интрига между мен и него. Всичко е приключило и аз ще се радвам да успее да намери любовта на живота си.

– А ти би ли се включила като участник в „Игри на волята“?

– Много искам да участвам. Но нямам нужната подготовка за такъв формат. Това ми е любимото предаване, следя го с голям интерес, защото има спортни игри без интриги и се надявам в новия сезон да не забъркат името ми в такива неща. Истински фен съм на предаването, но не съм подготвена. Не мога въобще да си представя, че ще живея на „дивата река“. (смее се)

– Всички сме в очакване на лятото, което по всичко личи, че ще се забави, но при теб как се очертава да премине то?

– Работни ангажименти по морето и се надявам да го съчетаем и с почивка, но как ще стане – не е много ясно! Надявам се да имам щастливо и свободно лято, ще бъда със синовете си. Напоследък се чувствам много щастлива и спокойна, отдала съм се на правене на нови проекти за себе и моите изпълнители.

– Как върви музикалният ти лейбъл, преди броени дни представи ново име?

– Момичето се казва Залия, много е талантлива и се надявам да е амбициозна и успешна. Първата й песен е в дует с Киара и се получи много добре. Набелязвам си още изпълнители, но сега искам да се съсредоточа върху тези, които имам.

– Как вървят дискотеките? Каква е тенденцията в музиката, май се завърнаха кючеците…? Дори твоята последна песен клони към този стил… 

– Има хора по дискотеките и мога да кажат, че на моите участия се забавляват доста. Като че ли наистина кючеците и ретро звученето са на мода в момента. Може би това им липсва от толкова модерни работи напоследък. Това са тенденциите, но важното е да се прави хубава музика.  blitz

 

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

Made in BG

Машина на времето: Вижте Стара Загора в миналото /СНИМКИ/

Историята на града започва с неолитните жилища от 6-5 хилядолетие п.н.е. Стара Загора е един от най – древните градове в България и Югоизочна Европа. Доказателство за това са 8- те му имена : БероеАвгуста ТраянаИринополисБоруйВереяЕски ЗаараЖелезник и Стара Загора.

undefined

Панорамна снимка на Стара Загора от 1876 година.

undefined

Военният клуб в Стара Загора преди 1932 г.

undefined
Стара Загора през 30-те, Източник ДАА

 

---

Made in BG

Машина на времето: Вижте Казанлък преди 45 години /СНИМКИ/

Вижте как е изглеждал Казанлък преди 45 години

---

Made in BG

Чудо в България! Кмет, който не краде, превърна едно село в истински рай

Колкото и да ви е трудно да повярвате, трябва да ви го кажем. Има кмет на българско село, който не краде!

Село ЧавдарДа, това не е лоша шега, а чиста истина – кметът на село Чавдар е превърнал мястото, където живеят около 1100 души, в истински рай.

Чудо в БългарияВ интернет, хиляди хора се възхищават на всеки детайл от чудното село. И има защо – когато не се краде, а парите по европейски проекти се усвоят правилно, това може да се случи навсякъде.

Ако се разходите ще видите, че има нови тротоари, детски площадки, ново еко осветление, пейки, фонтани. И това не е всичко – в село Чавдар навсякъде е зелено, чисто и поддържано.

На фона на всички останали населени места, Чавдар е просто като част от друга държава.

Село Чавдар за пример

В селището живеят както млади, така и стари и всички са доволни от европейския вид на селото. Браво и дано да има повече такива кметове!

Още за селата:

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който желае може да си закупи. Участват и социални предприятия и хора с увреждания. В подкрепа на групата ние създадохме рубриката „Радиомагазинче Надежда“. В нея всяка седмица ви срещаме с участник в групата, за да чуем историята му и да ви представим това, което изработва.

Днес ще ви разкажем за социално предприятие Творилница „Добрини“ от село „Челопек“, област Враца. То е създадено от сдружение „Книгини“ през тази година. В него работят жени в неравностойно положение, които влагат частица от себе си във всяко изделие. Тук се изработват картини и кашпи със скандинавски мъх, рециклирана хартия, глицеринови сапунчета, свещи и др.

„Името се роди спонтанно и е свързано с името на сдружението ни. След поредното дарение, което получихме, а освен книги ние получаваме и други дарения решихме, че всичко, което идва към нас ние трябва да му вдъхнем нов живот и да го върнем към хората! Така решихме да създадем социалното предприятие и го обявихме на 1 април, не на шега.

Всичко, което се създава и продава е с кауза. Средствата от продажбите се използват освен за заплащане на работещите в предприятието, но и за нови инициативи. Искаме да възродим стари български занаяти като книговезането например. Искаме човек като чуе името на селото да си представи едно хубаво село на книгата!“, това разказа Първолета Николова, председател на сдружение „Книгини“, създател на социалното предприятие.

Социалното предприятие участва във фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“. В нея те представя нещата, които се изработват от жените в неравностойно положение.

„Тази група е уникална и много ни помагат! Ние срещаме безрезервна подкрепа и от администраторите, и от участниците, и от купувачите. Много обичаме да приемаме поръчки с предизвикателство към нас да измислим нещо интересно и красиво!“, посочи още Николова.

От социалното предприятие много се надяват, че ще получат подкрепа не само от гражданите, но и от фирми. В момента в Творилница „Добрини“ подготвят и коледна колекция с венци от скандинавски мъх и ароматни плочки, които след празниците, ще могат да ги поставят и като ароматизатори в гардеробите си.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com