Свържете се с нас

България

Ексклузивни снимки от тузарската сватба на Гущеров и Светлана Василева (МНОГО СНИМКИ от тържеството)

Светлана Василева и Християн Гущеров вече са съпруг и съпруга!

Честито на новото семейство Гущерови. Да, правилно прочетохте. Светлана Василева и Християн Гущеров вече са официално женени. А плеймейтката прие фамилното име г-жа Гущерова.

Така чаканото събитие, което беше насрочено за 12 юли, изненадващо се състоя дни по-рано – на 1 юли. Двамата влюбени умело финтираха всички и оставиха с пръст в уста десетките папараци, които “точеха” апаратите си за идния четвъртък.

Вместо да се чудят как да избягат и да се скрият от нахалните репортери, Светлана Василева и Християн Гущеров избраха малката измама. Необезпокоявани от никого, двамата сключиха граждански брак само в компанията на неколцина близки приятели и своите родители.

Булката беше облечена в красива и късичка бяла рокля на дизайнера Борче Ристовски. А на снимките, които лъснаха преди часове в Инстаграм, се вижда красивата и стилна сватбена халка.

Светлана я е поставила върху годежния си пръстен с огромен диамант, а самата халка също е цялата обсипана с диаманти. Милена Пилева и Николай Кънчев са били кумове на младоженците като за Милена знаем, че е най-добрата приятелка на Светлана от много години.

След сключване на брака, бутиковата компания се е почерпила в изискан столичен ресторант, а после са продължили веселбата в палата на Гущеров в Бояна.

“Противно на злобните писания, че бащата на Християн не одобрява Светлана и не я иска за снаха, той и бившата му жена честитиха подобаващо на младоженците. Бяха до тях и се радваха искрено на любовта им.

Колкото до подаръка, да, голям е и много скъп, но какъв е точно, това двамата трябва да разкрият сами”, коментираха близки до младоженците. И побързаха да уточнят, че Василева още не е бременна, но двамата с Гущеров се надяват скоро да станат родители.

Все още не е ясно дали младото семейство ще направи обещания голям и шумен купон на 12 юли, както беше предвидено. Той трябваше да се състои в хотел “Балкан” (Шератон) от 18.30 часа, според указаното на изпратените вече покани.

 

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Извънредно: Огнен ад в квартал “Люлин“ в София ВИДЕО

Пожар е избухнал в софийския квартал „Люлин“, съобщиха очевидци в групата във Фейсбук „Люлин“. Според информацията, инцидентът е станал във вилна зона „Смърдана“ в „Люлин“ 6. 

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на пожарната и веднага са се заели с потушаването на огъня.

Има и екипи на полицията.

Причините за пожара тепърва ще се установяват.

---

България

Всяка болка, която някой ви е причинил, ще му се върне

Всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И това не е карма. Това е истината за човешкия живот. Ние всички страдаме.

Може би малко повече от други и изглежда нечестно, но животът ще ни накара да страдаме в онези моменти, в които най-малко очакваме.

Точно, когато всичко изглежда добре, нещо изведнъж се обърква. И тогава се обърква още нещо. И вие изпадате в отчаяние, мъка и тъга.

Най-трудното нещо в такива трудни моменти е да останете разумни и да действате рационално.

Ако причината е в друг човек, вие търсите отмъщение. Искате да му се отплатите по същия начин и да го нараните. Чакате с нетърпение разплатата, когато животът сам ще му върне същото. И когато това не се случи, вие се депресирате. Чувствате сякаш всичко е срещу вас. Но това не е така.

Животът рано или късно поставя всичко на мястото му.

И един ден, в най-лошия момент, това, което този човек е направил с вас, ще се върне при него по начин, който дори няма да разбере.

Това е прост факт, свързан с енергията. Получавате това, което инвестирате в този свят.

Наречете го съвпадение, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството.

И когато най-сетне се чувства толкова безпомощен и пречупен, той получава възмездието си.

Знаете ли каква е разликата между вас и него?

Личностното развитие. Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. И ще се държат по този начин, докато не претърпят същата болка, която са ви нанесли.

Те няма да знаят как да се справят с нея. Докато вие ще съберете парчетата и ще се преродите от пепелта.

Така че не се притеснявайте.

Не мислете, че онези, които са ви наранили, никога няма да изпитат същото. Не вярвайте, че Вселената се е обърнала срещу вас и ви се подиграва.

Просто се научете от опита, който ви дава животът.

Преживейте болката, плачете, борете се, а след това се изправете, кажете сбогом на онези, които са ви наранили с разбирането, че един ден ще изпитат същото.

---

България

Миро показа на всички къщата си-Е наистина свят да ти се завие

Впечатляващ по размери палат строят Миро и жена му Елица сред борови дървета и гледка към Витоша. Певецът вече показа няколко снимки в Инстаграм, но засега пази в тайна къде се намира къщата. Трябва да се отбележи, че гледката наистина е невероятна – в далечината се вижда телевизионната кула на Копитото и прекрасната природа на Витоша.

Негови последователи предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня, но засега той не издава нищо. Миро загатна единствено: „С Ели строим и се вълнуваме. Когато е готово, ще покажем.“

От снимките се вижда, че строежът е пред завършване, а покрай него са пръснати строителни материали. Къщата ще има големи тераси, а до нея се простират високи борове. Така в бъдеще семейството ще се наслаждава на гледка, чист въздух, спокойствие и уют.

Съпругата на Миро – Ели има бизнес в Лондон – италиански ресторант, в който, по мнението на Миро, правят най-вкусните пици. Преди три години заведението дори влезе в класацията на списание ELLE за най-добрите италиански ресторанти в Лондон, пише „Галерия“.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com