Свържете се с нас

България

Доброто възтържествува! Дарители събраха 65 000 долара, за да учи космонавтика в САЩ търновецът Самуил Николов

Младежът ще бъде първият българин, завършил висше образование в специалност „Космически операции“

КАМПАНИЯТА ПО НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ВЪЗПИТАНИКА НА ПМГ „ВАСИЛ ДРУМЕВ“ САМУИЛ НИКОЛОВ В САЩ БЕ УСПЕШНО ФИНАЛИЗИРАНА. Над 1000 дарители повярваха в огромния потенциал на младия търновец и събраха необходимата сума от 65 000 долара. Парите бяха осигурени за около две седмици. Боляринът ще изучава космонавтика и аеронавтика в Embry-Riddle Aeronautical University, Florida.

„Искрено благодаря на семейството ми, което твърдо застана зад моята мечта и ме подкрепя през цялото време, както и за огромната помощ от страна на „Подкрепи.бг“ за организиране на успешната кампания. По време на акцията най-голяма подкрепа оказаха Община Велико Търново, Webit, Мариан Бачев и Arcadia Fusion ART, „Сами-М“, „Алпен Фарма“.

Благодаря и на всички останали дарители, които е невъзможно да спомена поименно, защото надхвърлят 1000! Надявам се да върна жеста на всички вас, като стана първият българин, успешно завършил специалност „Космически операции“, и защо не да разширим космическата индустрия и на българска земя“, сподели Самуил.

Набраната сума обаче е достатъчна, за да покрие таксата за обучението му през първата година, затова и занапред ще има нужда от подкрепата на дарители.

Най-младият стипендиант на НАСА в България вече подготвя документите за виза. Той е с крачка по-близо до голямата си мечта родната космическа агенция да възстанови свята дейност.

Самуил Николов е пълен отличник в целия си курс на обучение от първи до дванадесети клас.

Многократно е покорял първите места в съревнования по математика, информационни технологии и английски език. Наред с това е осемкратен републикански шампион по плуване, поставил е 18 национални рекорда в различни възрасти.

Младият мъж свири на кавал в ансамбъл „Българче“ и е двукратен златен медалист от националния фолклорен конкурс на НУИФ „Филип Кутев“. Интересува се и се занимава с Рубик куб и триизмерни пъзели.

Галина ГЕОРГИЕВА / Борба

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com