Свържете се с нас

България

Добри Добрев: Полицията да засече камерите, Георги е бил на рожден ден, когато Дебора е звъняла на 112

Нищо не знам – само очевадното, че не е виновен. Аз не мога да разбера какви са тези полицаи, това е късаплък, толкова кръв, това са 400 шева, да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него, каза ексклузивно за bTV Добри Добрев, близък на Георги, обвинен в обезобразяването на Дебора от Стара Загора.

“Всеки престъпник би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук”, добави Добрев.

„В панелка живеят как никой не чу, 400 шева как се правят“, попита той.

“Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те казват, че тя (Дебора – б.р.) в 11 ч. е извикала 112, а той тук е засечен на рожден ден. Има доста камери в селата, навсякъде може да се види това”, добави той.

Близкият на Георги коментира и това дали обвиненията към него са правилни. “За мен не са правилни, има някаква друга намеса, защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан. Никой не го защити това момче. Ако наистина го докажат това нещо (нападението – б.р.) и аз бих го съдил, ако го е направил. Но първо да го докажат”, обясни той.

“За мен той (Георги – б.р.) е добро момче, не вярвам той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. Аз как един месец ще стоя, ако моето дете ще е нарязано като салата да чакам някой от медиите да се появи и да ми каже „елате да дадете интервю“”, попита Добрев.

“От медиите разбирам, че имат връзка”, завърши той.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com