Свържете се с нас

България

Гърми нов скандал! Петков издаде пред „Политико“ какво ще се случи с хората на Радев, който бил враждебен на…

България трябва да приоритизира реформата на службите си за сигурност и да отстрани подкрепяните от Москва агенти, ако се надява на успех в амбициозните си планове за изкореняване на организираната престъпност и корупцията, заяви съпредседателят на „ПП“ Кирил Петков пред „Politico“.

Американското издание цитира неговите думи, „че разузнавателните служби отчаяно се нуждаят от реформа“.

В хаотичните, често изпълнени с насилие години след падането на комунизма, агенти от апарата за държавна сигурност на България изиграха огромна роля в създаването на могъща мафия – занимаваща се с изнудване, търговия с наркотици и оръжия – която все още има широкообхватна власт националната политика и съдебната система. Много от станалите известни апаратчици от Държавна сигурност и мафиоти имаха тесни връзки с Москва. Мисля, че има заложени рискове в нашите служби за сигурност, каза Петков.

Тези думи на Кирил Петков пред чуждото издание будят известно недоумение, след като във вторник стана ясно, че „ПП-ДБ“ и „Спаси София“ официално номинираха внука и син на ДС-генерали Васил Терзиев за кмет на столицата.

 

Още акценти от интервюто на Петков:

За да се реформират разузнавателните служби, Петков заяви, че първата стъпка е да се промени законът за това кой подписва назначаването на началниците на отделните служби за сигурност.

В момента задължението е на президента, понастоящем Румен Радев, който се смята за промосковски настроен, пише „Политико“.

Петков иска то да е в ръцете на парламента. Правителството планира да уволни назначените от Радев, който има двусмислено отношение към мястото на България в НАТО и е враждебен към въоръжаването на Украйна, се отбелязва в статията.

Втората стъпка, продължи Петков, ще бъде проверка на всички служители в апарата за сигурност за провеждане на „тестове за почтеност и етичност“.

„Ако можем да направим и двете неща, голяма част от влиянието на Русия ще бъде намалено“, добави той. Москва използва „корупцията, за да маневрира във външната си политика“, каза Петков. „Когато влязохме в битката с корупцията, не знаехме, че ще се борим директно с Москва, но се оказа, че това е една и съща битка.“ blitz

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com