Connect with us

Здраве

Ген. Мутафчийски погнуси България: Открихме Covid на загиналото момче, не го е убил токовият удар! Фейк!

Published

on

Появи се скандална новина, качваме текста без редакторска намеса:

Гeн. Beнциcлaв Myтaфчийcĸи нaĸapa пoлoвин Бългapия дa гo нaмpaзи зa eдин миг – Соvіd-19 yбил дeтeтo, нe тoĸът!
Kaĸвo e чyвcтвoтo пoлoвин Бългapия дa тe нaмpaзи oт дyшa и тo caмo зa eдин миг?! Bepoятнo oтгoвopът знae гeн. Beнциcлaв Myтaфчийcĸи, ĸoйтo cтopи нeщo нeмиcлимo и пpecтъпнo. A имeннo – oбвини Соvіd-19 зa гибeлтa нa 16-гoдишнoтo мoмчe, зaгинaлo oт тoĸoв yдap вчepa в cтoлицaтa.

Гeн. Myтaфчийcĸи oтвpaти c бeзyмия зa мoмчeтo и Соvіd-19
Ha бpифинг днec шeфът нa BMA яcнo и тoчнo oбяви, чe cлeд нaпpaвeнaтa ayтoпcия нa дeтeтo, e ycтaнoвeнo, чe тo e билo зapaзeнo oт ĸopoнaвиpyca. И имyннaтa мy cиcтeмa e билa oтcлaбeнa.

„Xopa oцeлявaт и yдapeни oт мълния, a тyĸ гoвopим зa няĸaĸви 220 вoлтa, пpи тoвa тe ca били нaмaлeни ĸaтo cилa oт oбyвĸитe, oт cнeгa и oт ĸaмъĸa. He e възмoжнo чoвeĸ cъc cилeн opгaнизъм и имyнитeт дa пoчинe тoлĸoвa бъpзo oт пoдoбнo нeщo“, зaяви Myтaфчийcĸи.

Cпopeд нeгo, тoĸът пpocтo „лeĸo“ e paзтъpcил дeтeтo, ĸoeтo e щялo дa бъдe живo и здpaвo, aĸo нe бeшe ce paзбoлялo oт Соvіd-19. Или нaй-мaлĸoтo aĸo пpeди тoвa гo бяxa вaĸcиниpaли, нe cпpя дa pъcи нeлeпици гeнepaлът oт Haциoнaлния oпepaтивeн щaб.

Toй дoпълни, чe ce изпpaщa пpoбa oт мoмчeтo зa ĸopoнaвиpyc и в нeмcĸa лaбopaтopия, зa дa нe мoжe няĸoй дa твъpди, чe видиш ли, Щaбът зaщитaвaл Бoйĸo Бopиcoв и пpaвитeлcтвoтo, пpeдaвa іnfоrmіrаn.nеt.

Дyмитe нa Myтaфчийcĸи, чe дeтeтo e мoжeлo дa зaвъpши фaтaлнo и пpи eдин пo-cилeн вятъp, paзгнeвиxa дo ĸpaeн пpeдeл xиляди бългapи в мpeжaтa.

Koитo ca ĸaтeгopични, чe aĸo тeзи пpecтъпници нe ce измeтaт чac пo-cĸopo oт yпpaвлeниeтo нa дъpжaвaтa и нe бъдaт нaĸaзaни, тo тoзи път бyнтoвeтe дaлeч нямa дa бъдaт миpни.

iztochnik

Такъв фейк се разпространява в социалните мрежи и интернет пространствово от сайтовете Informiran.net и https://portal-21.com/1405/covid-19/?fbclid=IwAR1jEzaw-0_pLn8eaxhcomWNFYqN3qdwIumH-jUXemXt3bLhpDhTiA8zh7s , който се е позовал на първия без да заяви, че това е фалшива новина.

ВНИМАНИЕ! Всичко това е фалшива новина, а сайтът източник и разпространителите му не са регистриран в Министерството на културата като медии.

Continue Reading

България

Откриха ново лечение за рак, което унищожава туморите при неизлечимо болни пациенти

Published

on

В забележително изпитание коктейл от имунотерапевтични лекарства използва имунната система на пациентите, за да убие раковите им клетки и да предизвиква “положителна тенденция в оцеляването”. Това твърдят специалисти от Института за изследване на рака (ICR) в Лондон и Кралската болница Марсдън.

Един пациент, който е бил в последен стадий, разказа за “невероятния момент”, в който му съобщили, че туморът е изчезнал напълно. Това се е случило седмици след като се е присъединил към проучването. Сега 77-годишният дядо вече е напълно здрав.

Учените установяват, че комбинацията от лекарствата ниволумаб и ипилимумаб води до намаляване на размера на туморите при терминално болни пациенти. В някои случаи ракът им изчезва напълно, като лекарите са изумени от крайно добрите резултати.

Комбинирането на двете лекарства за имунотерапия може да се окаже ефективен метод срещу няколко форми на напреднал рак на шията и главата, смятат експерти.

Освен че увеличава дългосрочните шансове за оцеляване на пациентите, имунотерапевтичното лечение също предизвиква много по-малко странични ефекти в сравнение с химиотерапиите.

Резултатите от фаза 3 на проучването, в което участват почти 1000 тежко болни пациенти, са ранни и не са статистически значими. Но все пак са “клинично значими”, казват от Института за изследване на рака. И допълват, че някои пациенти живеят месеци или години по-дълго и страдат от по-малко странични ефекти.

“Това са обещаващи резултати”, казва пред Guardian проф. Кристиан Хелин, изпълнителен директор на ICR.

Откриха лечение за рак, което унищожава туморите при неизлечимо болни пациенти

Continue Reading

България

59-годишният таксиметров шофьор Иван Стойчев: От 2009 година не съм помирисвал храна

Published

on

Възможно ли е да спрем храната завинаги? Дори не си го мечтаем. Знаем какво се случва с болните от анорексия.
Появиха се обаче така наречените соларни хора, които буквално ни скандализираха. Защото твърдят, че си набавят необходимата енергия единствено от слънчевата светлина. Двама от тях дори посетиха България – индиецът Хира Манек, който не яде вече 11 години, и австралийската писателка Джасмухин, на слънчево хранене от 1993 г.
Медиите откриха и български соларен последовател – 59-годишния таксиметров шофьор Иван Стойчев, отказал яденето на 15 юли 2009 г. Дошло ли е време да повярваме, че може да се храним, без да ядем? Статистиките за броя на соларните хора по света са противоречиви – 8000, 10 000, 20 000, но едно е ясно – малко са, обаче ги има. Някои заклеймяват практиката им като изключително опасна. Говорят за случаи, в които техни последователи са починали от глад и изтощение. Има и други – като доктора по медицина от Филаделфия Маури Пресман, който смята, че тази нова опитност ще ни превърне в нова раса, по-съвършена духовно и физически.
Топ диетоложката д-р Емилова: почти всички болести могат да бъдат преборени и излекувани с помощта на лечебното гладуване

„Хиляди години могат да минат, но хората ще се хранят със светлина и това ще бъде голям успех“, е пророкувал духовният учител Петър Дънов, припомня ТРГ. Според него времето, в което ще започнем масово да се храним със светлина, ще бъде след 2100 г. Е, докато то дойде, не е лошо да се опитаме да се научим на толерантност към слънцеядите. Може би това наистина ще бъде бъдещето на потомците ни.
Задаваш на всички, които се качват в таксито ти, въпроса защо ядете. Какво ти отговарят?
Повечето казват, че не знаят. Дори се чудят защо им задавам този въпрос. След това започват да разсъждават, че яденето ни зарежда с енергия и затова трябва да ядем. Има обаче други енергии, далеч по-качествени. Примерно слънчевата. А ние търсим някаква вторична от растения от замърсени почви и от незнайно как отгледани животни.

Все пак в природата освен нас и животните ядат.

Ние сме единствените, създадени от Господ със здрав разум. Шегувам се обаче, че много от хората са се превърнали в маймуни, защото действията им са свързани с маймунски мозък. Не че не знаят как да го направят разумно. Просто така им е по-удобно.
Разкажи ми за себе си.
На 59 години съм. В момента съм таксиметров шофьор. Роден съм в последния ден на зодия Лъв. Тъй като дядо ми по майчина линия е бил търговец и земевладелец, а аз растях във времето на социализма, не си правех илюзии, че мога да бъда нещо друго освен работник. След 8-и клас учих 2 години за стругар и нямах 17 години, когато застанах зад струга. Доставяше ми удоволствие. Аз съм стругар и по призвание
.
Как така изведнъж реши да се храниш само от слънчевата светлина?

Като връщам лентата назад, си давам сметка, че не е било изведнъж. Още през 1970 г., когато започвах да работя, разбрах, че яденето те кара да мързелуваш, и започнах да пропускам обеда. Правил съм го, без да знам, че е полезно. Същевременно се интересувах от парапсихология, от езотерика. Учех се да медитирам, да отварям третото си око. Винаги съм се стремял към нещо по-различно, което умеят малко хора. Не съм свикнал да бъда в стадото. Искам да бъда извън него.

Следващата ти стъпка към природосъобразен живот е била, когато през 2003 г. си отказал цигарите.

Бях жестоко зависим от тях. Пушил съм 36 години, започнах на 14 г. Докато в един момент си дадох сметка, че пушенето е ужасна зависимост, при това абсолютно глупава, излишна и вредна. Как можеш да бъдеш здрав, когато си зависим от цигари, алкохол, наркотици, кафе, дори и от храна.

Спрял си цигарите, но си качил килограми.

Дълго време успявах да поддържам нормално тегло, но на петата година станах 120 кг. Костната ми система не можеше да ги издържа. Трябваше да се отърва от тях. В България според статистиката има 2 млн. души с наднормено тегло, а както знаем, потенциалът на всички болести е свързан с него. 2008 г. от март до септември ядох предимно домати. Правех си салата с див чесън – естествения антибиотик в природата, овкусявах със зехтин и малко сол. Никакъв хляб, никакво месо. Ефектът беше изключително добър. Свалих килограмите и се чувствах перфектно. Имах достатъчно сили, мускулатурата ми се запази, просто тлъстините изчезнаха. Така че вече се бях подготвил за голямата промяна.

На 15 юли 2009 г. си спрял окончателно яденето.

Малко преди това у нас пристигна индиецът Хира Манек, който популяризира по света соларната практика. Бях чувал за слънчевата светлина като енергия, но информацията ми беше малко. Когато прочетох в един столичен вестник за какво става дума, си казах, че за мен точно сега е моментът да започна да ползвам тази система. Продължих на домати още 15-20 дни и спрях окончателно яденето. Без въобще да се колебая. Щом го е направил човек, значи ще мога и аз. В интерес на истината наруших препоръките на Хира Манек и с риск да си увредя очите гледах много дълго слънцето. Не го препоръчвам на никого. Освен това доста бързо спрях да ям. Това също не го препоръчвам.

Не е ли вредно слънцето?

Не, когато го гледаме до час след изгрев и час преди залез. Тогава преобладават инфрачервените лъчи, които са по-щадящи за очите и от които се черпи слънчева енергия. Виж, аз не агитирам никого да прави това, което правя. За себе си така съм преценил, рискувал съм и засега смятам, че съм спечелил.

Има ли някакви изисквания при ползване на соларната методика?

Добре е да умеете да медитирате. Медитацията дава възможност да се съсредоточиш и да забавиш максимално дишането. По този начин енергията от слънцето се приема много по-качествено. Когато приемам слънцето, е достатъчно преди това да си затворя очите и да се настроя за медитация. Тогава ги отварям и започвам.

Какво по-точно се случва, докато гледаш слънцето?

Най-общо казано, настройваш енергийната си система към слънчевата. Очите на човека имат уникалната способност да превръщат светлината в биоелектрохимични импулси, които захранват тялото с необходимата енергия. Биохимичните импулси провокират отварянето на третото око. А то е каналът, чрез който епифизата общува с душата. След пубертета епифизата почти спира да произвежда мелатонин и клетките започват да стареят. Енергията на слънчевата светлина я кара да продължава да го произвежда, а той подтиква клетките да се регенерират. Според соларните хора човек може да живее над 350 години. Както живеят тибетските монаси. Той така и е програмиран по принцип от Бог.

Мисля си, че соларна практика трябва да се започва под наблюдение. Кой ще наблюдава?

Лекарите я отричат. Ние просто сме си сложили главата в торбата.

Не се ли страхуваше, че като не ядеш, ще умреш?

Доктори, с които споделях какво правя, бяха категорични, че на 50-ия ден от началото на отказа ми от ядене ще получа срив на имунната система и ще умра. Аз им отговарях, че няма, защото моята интуиция е много силна и тя ми казваше, че ще живея. Само един млад медик, който беше чел много по тези въпроси, ме успокои: не се плаши, нищо няма да ти стане, само внимавай да не си увредиш очите. Защото аз, въпреки че бях много сигурен и нахъсан, все пак си имах едно наум. А и колегите ми мислеха, че ще умра, тъй като започнах да свалям рязко килограми. Вкъщи реагираха по-умерено, знаят, че обичам да експериментирам, че съм рискувал страшно много в този живот и че кажа ли нещо, то става, че за мен няма препятствия.

Защо наричаш това, с което се храним ние, ядене, а не хранене?

Защото храненето трябва да ни зарежда с енергия. Учените от масачузетския университет са създали система, чрез която измерват енергията на хранителните стоки от потребителската кошница на средния американец. И са установили, че над 80% от тях нямат енергия, мъртви са. За сметка на това са изключително канцерогенни. Според друга статистика на земята живеят 1 млрд. диабетно болни, над 60% от тях нямат шанс да се излекуват. Основната причина за болестите е безразборното и некачествено ядене.

Какъв е твоят отговор на въпроса защо хората ядат?

Заради първобитен панически страх да не умрат от глад. Така този т. нар. панически глад се е превърнал в зависимост. Изчислих, че до 55 години, когато се отказах, съм изял 100 тона ядене за над 3 млн. долара. Амортизирал съм организма си с продукти, в които има минимална доза енергия и провокират болести. Не виждам никаква логика да продължавам да го правя.

Защо тогава имаме храносмилателна система?

Тя е като резервен парашут. Според моите виждания древните хора са се хранели чрез светлината и стомахът им е бил колкото юмрук. Научили са се да ядат тези, които са оцелели по време на ледниковия период и са живеели в пещерите. Липсата на светлина ги е принудила да ползват храносмилателната система. Макар че то няма храносмилане. Има химична реакция. С годините до такава степен са усъвършенствали тази химична реакция, че са успели ежедневно да се разболяват от всякакви болести – ракови, панкреатитни и т. н. На практика днес 50% от хората са болни, което е изключително много.

Няма ли да закърнеят органите от твоята храносмилателната система, след като не ги ползваш?

Ами да закърнеят. Това не ме бърка. Ако медицинската наука пожелае, съм готов да направя експеримент със себе си и да се освободя от моите черва. Не ми трябват. Минал съм на по-високо енергийно ниво и в никакъв случай няма да се върна обратно.

Добре де, не ти ли липсват витамини, минерали?

В светлината я има цялата Менделеева таблица. Всичко, което ми е необходимо, си набавям от нея. А и нали ти е ясно, че за да си набавиш необходимите витамини, примерно от спанака, трябва да изядеш огромни количества.

Как се чувстваш физически?

Човек трябва да отстоява вижданията си, затова не проявявам излишна скромност. Скромен е само просякът, за да го съжалят и да му дадат милостиня. Имам най-сериозни и основателни причини да се смятам за един от най-здравите хора на планетата.

Има ли по-високо енергийно ниво от това, на което смяташ, че си в момента?

Има. Джасмухин, австралийка, най-компетентната жена на земята, която беше у нас, се храни с прана, т.е. приема светлинната енергия във вид на плазма чрез чакрите, откъдето тя директно отива до всяка клетка. Това е най-висшата форма на задоволяване на човешките клетки с енергия. Когато започнах соларната практика и отказах яденето, увеличих пиенето на вода до 5 л на ден. Джасмухин не употребява и вода, защото в праната има всичко. Следващият етап за мен е да мина на това енергийно ниво.

Ти ли си единственият соларен човек в България?

Всъщност не. Проблемът е, че не се познаваме. Хората у нас, които практикуват соларната система, се страхуват да се покажат и да се обединят, за да не ги набедят, че са луди, мошеници или секта. Една диетоложка вече ме нарече в телевизионен ефир в мое отсъствие сектант.

Continue Reading

България

Енджи Касабие: Давам ви “спешната” си диета, прави се само 3 дни! (повтаря се след ден почивка)

Published

on

Енджи Касабие разкри “спешната” си диета, която прави при екстремни случаи!

Прави се при екстремни случаи, както обяснява самата Енджи Касабие. Диетоложката, която се превърна в любимка на мнозина след Биг Брадър, сподели своята така наречена “спешна” диета.

Ще се запитаме какво й е “спешното” и “екстремно” на Енджи, която има тяло на газела. Е, оказа се, че не е точно така. И на ливанката й се случвало да се отпусне покрай празници и купони. Или да си хареса рокля за събитие, която обаче й е леко тясна.

С тази диета на Енджи Касабие категорично се свалят три килограма за три дни. Самата продължителност на диетата е толкова, а ако човек иска да я повтори, задължително трябва да си даде почивка от един ден между периодите. Като в този ден може да яде всичко, което обича.

Ако някои са по-пълни и имат да свалят доста килограми, след тази диета може да постигнат отслабване с повече от три килограма, обяснява диетоложката, пише сайтът gotvach.bg.

Самата й диета е следната. Първия ден се снабдяваме само и единствено с пилешки гърди. Общото им количество е 300-350 грама като го разделяме на три-четири порции. Хапваме ги през отделните хранения за деня и не ядем нищо друго.

Втория ден си разделяме на три порции общо 300 грама телешко месо. Приготвяме го така, както искаме, но не бива да му слагаме допълнително мазнина. Изяждаме го в рамките на определения ден и пием много вода, както и в първия.

Третия ден от диетата пием само чай без подсладители. Добре е да изпием общо пет чая, заедно с голямото количество вода, което е за всеки ден. Този ден е особено важен, защото е детоксикиращ и целта му е да се изведат всички токсини и шлаки от тялото ни.

“Това е диетата. А иначе винаги и навсякъде казвам, че човек трябва да яде по малко и често. И да дъвче храната си поне 20 пъти. Не бива изцяло да се изключват въглехидратите, това е много вредно. Но те трябва да са в малък прием и основно да наблягаме на зеленчуците, плодовете и протеините”, обяснява красивата Енджи Касабие.

Continue Reading

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com