Свържете се с нас

България

Гала никога не е получавала такъв звучен шамар! Благо Георгиев я закопа в жив ефир!

Благой Георгиев не обича прякора си Джизъса. Футболистът гостува в предаването на Гала „На кафе“ по Нова телевизия. Тя се опита да го нарече Джизък, както е прякорът му, но той й каза, че не харесва това обръщение, тъй като било равнозначно на богохулство.

Бил измислен в „Шоуто на Слави“, а не от Димитър Рачков, както водещата предполагала.

„Не харесвам прякора си Джизъса, защото е богохулство. Мисля, че тръгна от едно предаване този прякор. От „Шоуто на Слави“. Трябва да питаме тези, които го измислиха“, започна Георгиев, който разкри, че е ранобуден.

„Имах работа на морето. Правим един филм, много ми харесва. За втори път ми е. Много ми харесва киното. Хората, с които работих, много ми допаднаха. Различно е, но ми харесва. Единственото, което не ми допадна е, че много се чака. За да те снимат пет секунди, чакаш цял ден“, разказа Благо.

„Не съм излизал почти никъде сега като бях на морето. Към 8 часа започвахме да тренираме. Аз не мога без това. Един ден да не тренирам и сякаш съм си пропилял деня. Бягаме, кросфит, следобед футбол“, обясни програмата си футболистът.

„Сега свалих 12 килограма. След като спрях с футбола, започнах да тренирам много и станах 100 кила. Увлича се човек, но после става тежко и така отслабнах“, коментира Георгиев.

„Имам две-три предложения във футбола, върху които мисля, ще видим“, загатна без да навлиза в детайли игралият за последно в руския Оренбург халф.

„Когато никой не те знае се чувстваш спокоен, но аз съм свикнал вече. Понякога искаш никой да не те знае, да си седнеш спокойно. Но това не е проблем. Никога не съм пробвал цигари и алкохол, но наргилето го пробвах в Русия. Много ми хареса оттогава и често пуша“, сподели Благо.

За децата си, Георгиев обясни: „Йоана и Давид са на 8 и 5 години. Като всички деца са – игри, забави, закачки. Сега са много сладки, разбират всичко. Йоана ще бъде втори клас и може да говориш с нея вече като голям човек. Като съм с тях, все на нещо ново ме учат. Те са големи манипулатори. Не ги виждам всеки ден. Като е така, не е редно като ми поискат нещо, да не им го дам. По-добре те да решат какво искат да правят в живота. Аз нямам болни амбиции. Не държа синът ми да ме наследи. Ако той поиска, ще дам всичко от себе си, за да ме надмине. Но ако не желае, няма да го насилвам. Той тренира сега. Не, че е мой син, по цял ден рита и това му е само в главата. Аз бил същият“.

„Другият ми син е в Москва. Той е в такава възраст, мъничък и сладък. Това е радостта на живота. Ходя често до Москва. Благодарен съм и на Христина, и на Есмер, че полагат такива грижи за децата. Така се е получило, в живота невинаги става, както искаме. Аз не мога да виждам децата си всеки ден“

„Не мисля, че Есмер е преболедувала още раздялата ни. В такива случаи най-вече страдат децата. Затова трябва да се стараем заради тях. Аз мисля, че е по-добре да се разделим, отколкото да се караме пред децата. Христина ми дава винаги децата, когато поискам. Имаме съвсем нормални отношения. Най-голямата ми забележка към мен самия е, че не съм постоянно с децата ми, но когато сме заедно, правим онова, което искат те. Менят се много бързо. Виждали са малкия си брат. Те го гледаха в началото като кукла. Те са все пак братя и сестри. Трябва да пазят отношенията си. Аз съм в близки отношения с брат ми. Бих дал живота си за него и за родителите ми. Те са дали всичко от себе си, за да сме добре“, каза Благо.

„Опитвам се да предам вярата на децата си. Аз си говоря постоянно с тях затова. Имам близки свещеници, те лека-полека ги учат също така. Водя ги на църква, знаят как да се кръстят, някои молитви. Изненадват ме много. Задават такива въпроси, на които не мога да отговоря. Те се интересуват. Иска ми се децата ми да са честни и да не лъжат. Да са добри хора. Те са още деца, чисти са. Това съм им казал, по-добре ми кажи истината, няма да се карам, отколкото да ме лъжеш. Понякога ги хващам да ле послъгват, но това ги уча, че е по-добре да ми кажат истината. Родителите ми не са така вярващи като мен. При мен стана един повратен миг в живота ми. Брат ми един път падна от колелото, беше в кома 4-5 дни. Тогава видях майка ми да се моли така силно на Бог. Майчината молитва е много силна. Оттогава може би вътре в мен се зароди тази силна вяра в Бога. Тогава започнах да се интересувам доста. Сега вече познавам всички митрополити и свещеници. Патриархът, Бог да го прости, ми бе добър приятел. Те ме въведоха“, разказа още футболистът.

„Да, направил съм два параклиса. В Русия мислехме да направим голяма църква, но така се случи, че се махнах и не го направихме. Не искам да говоря за това обаче. Много хора мислят, че правя демонстрации с вярата. Не, че живея с тяхното мнение, но…Знам доста хора, помагащи на църквата, на болни деца, но не искат да ги споменават. Имам и познати, които го правят, за да се покажат. Това е грозно. Първата ми татуировка е разпятието на Исус. Бях на 17, когато я направих. Криех от баща ми. Страх ме бе как ще реагира. Направих я малко след инцидента с брат ми. Тогава ми харесваше. Сега на този акъл, не бих си направил нито една татуировка. Но това е като болест, след първата искаш и още. Последната е за малкия ми син. Всички татуировки са религиозни и за децата. Имам цитати от Библията, имам молитви“, сподели още Георгиев.

„Баща ми събира пари за първите ми бутонки. Нямало е какво да ядем, но той даде всички пари тогава за тези бутонки. Той знаеше колко съм ги искал и съм ги сънувал. Имали сме мачове и съм шил през нощта бутонките ми. Вече ме взимаха в мъжкия отбор и не можеше да играя така. Сега е друго – всички деца имат всичко, но се вълнуват от компютрите. Да, с първия си голям хонорар купих кола на родителите ми. Казах им, че ще им ги дам парите. Оставих си съвсем малко. И сега продължавам да се грижа за тях. Така трябва. Майката и бащата никога няма да те предадат“.

„Преди да замина за Русия имах предложения от Германия, но парите не бяха това, което даваха в Русия. След това говорих с близки и прецених, че е добре да ида там да изкарам пари, а не да градя кариера в Германия. Един ден децата няма да те питат къде си играл, все пак. В Грозни отидох, бях чувал неща за войни и прочие. После като отидох, нямаше нищо общо с това, което знаех. Няма размирици. Лека-полека започнах да се налагам, хората ме заобичаха. Винаги съм бил щастлив в Русия. Харесвам Путин, за мен той е пример как трябва да се води една държава. Той е почитател на футбола и на всички спортове. Дава пари за развитието на спорта. Мисля, че любимия му тим е Зенит. Прекъснах договора си, защото подех бизнес, който имаше нужда от мен“, обясни Благо, пише Блиц.

„Винаги съм искал децата да са с мен. Тук съм от 3-4 месеца и само интриги и лъжи чувам. Това ме разочарова. Хората, отношението, държанието. Съдя жълт вестник, да. Пишат за много хора. Като видях, че мен ме цитират в този вестник (бел. ред. – слуховете за Гери-Никол). Затова реших да ги съдя. Нищо не се случва с Гери-Никол. Аз си ходех на „Капките“, защото ми харесваше предаването. Няма вярно в слуховете. Гери-Никол е сладка и хубаво момиче, но няма нищо“, каза Георгиев.

„Ще има още снимки с филма, но няма да са на морето“.

„Нямам идеал за жена. Когато се влюбиш, вече няма значение – малка, голяма, дебела, слаба“.

„Има неща, за които съжалявам. Но така е трябвало да стане. Господ  няма да ти даде нещо, което не можеш да преживееш. Аз не съм си взимал поуки за много неща. Вече обаче разбирам кои са важните неща и кои са моите приоритети“, коментира Георгиев.

---

България

Синоптикът Янков: До часове иде тотален обрат с времето, ще ни се разкаже играта

От петък започва чувствително затопляне на Балканите, което ще продължи в събота и неделя. В почивните дни на места температурата ще достига 33 градуса, в Русе и Сандански в неделя дори 35-36 градуса.

Ще има превалявания и гръмотевици, но валежите ще бъдат по-слаби. Облаците бързо ще се разкъсват и ще намаляват в събота. Валежите в неделя ще бъдат повече, а по-силни валежи се очакват в северните част на страната и в Западна Тракия.

В неделя се засилват условията за гръмотевични бури, но температурите ще се задържат високи.

Това стана ясно от краткосрочната прогноза на синоптика Петър Янков пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи още, че от понеделник започват чести валежи на Балканите и по-продължителен период със сравнително топло, но динамично време. Валежите ще бъдат главно в западната половина от страната. Около сряда-четвъртък валежите ще спират.

„18-19 градуса е температурата на морската вода по крайните ни южни плажове.

В Гърция валежите ще бъдат по-малко. Там водата е около 21 градуса, докато по турското крайбрежие водата е 22-23 градуса“, съобщи Янков.

Синоптикът прогнозира, че от 8 до 14-15 юни се очаква повече слънце с по-сухо време и по-малко валежи. Ще бъде сравнително топло. Около 25-26 юни също се очакват повече слънчеви часове.

Юни се очертава с повече валежи в първата десетдневка и в края на месеца.

Петър Янков подчерта, че през юли ни очаква много слънце. Валежи ще има главно в Югозападна България.

Август се очаква да бъде по-сух и топъл. Втората половина на лятото ще бъде много подходяща за почивка на нашето Черноморие.

---

България

Ужас в Слънчев бряг: Двама чужденци загинаха на място!

Двама туристи от Нидерландия загинаха трагично и нелепо в Слънчев бряг. Това съобщиха от полицията.

По първоначална информация се касае за инцидент.

44-годишна жена и 50-годишен мъж, постоянно живеещи в Несебър, са паднали от седмия етаж на наетата от тях стая в хотел.

Сигнал за случилото се е подаден около 5:30 часа сутринта днес, като на място са пратени екипи на спешна медицина и полиция.

Двамата загиват на място.

Телата им са откарани за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ- Бургас. Тя ще бъде извършена утре.

Взета е трупна кръв за химичен анализ за наличие на алкохол или наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство.

Семейството нидерланди са скочили от хотела в Слънчев бряг, твърди „Черноморски фар“, позовавайки се на източници. Двамата са дошли в сряда вечерта и са искали стая на последния етаж явно с тази цел, като са се самоубили рано тази сутрин.

Сигналът е подаден в 5.30, а телата са открити до тенискортовете.

---

България

Тя е абитуриентка номер 1 на България за 2024 година

Кадър Инстаграм

Дебора от Стара Загора, която се прочу печално покрай жестокия инцидент, при който бе нарязана с джобно ножче от бившия си приятел, наскоро завърши успешно училище, а преди броени дни бе и абитуриентка, предаде Блиц.

Брюнетката публикува в профила си в Инстаграм актуална снимка от един от най-специалните дни в живота си. А от кадъра си личи не само колко е красива в официалната си черна рокля, но и колко е щастлива да пристъпи към живота си оттук нататък.

Под фотоса на Дебора, която отскоро вече е част и от поп фолк гилдията, вече валят мнения и реакции от страна на последователите й. Разбира се, по-голямата част са свързани с пожелания за успех и щастие в живота й занапред, но има и такива, според които не е бил много удачен избора й на цвят и модел рокля.

„Попътен вятър, бъди все така усмихната и с високо вдигната глава, защото на принцесите короната е на главата а не на земята“, гласи един от многото коментари към Дебора.

„Роклята не ми харесва, има толкова по хубави дизайнерски изпълнения, и цветове, освен черното.. Но попътен вятър!“, се казва в друг.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com