Свържете се с нас

България

Възмездие 14 години по-късно: Този изверг уби две момчета и избяга от България. В Узбекистан обаче му се изреждат здравеняци всеки ден!

Цели 14 години трябваха, за да може изродът Илиян Тодоров да си получи поне малко заслуженото. Той уби двама студенти през 2009 г., а след това скандално се укри в чужбина.

Въпреки че присъдата му е доживотна, Илиян успешно успяваше да избяга от затвора допреди няколко месеца. Тогава бе заловен на летището в Ташкент, Узбекистан, при опит да премине границата с фалшив паспорт. Грози го 5 години затвор за това проявление.

В момента Илиян се намира в затвора в Ташкент, който е един от най-зловещите в Европа. Условията са ужасяващи. Спят по няколко човека в килия, нямат тоалетни, а се изхождат в санитарни кофи за боклук, а до душа имат достъп само веднъж седмично, отоплението им също е слабо.

По всяка вероятно Тодоров, който днес е вече на 36 г., съжалява, че е избягал от България. Тук щеше да лежи в затвора в Пловдив, който не е считан за един от тежките в страната ни.

България е поискала официално екстрадицията на двойния убиец, за да стартира излежаването на доживотната си присъда тук, но от Узбекистан са отказали. Там искат да го държат до излежаването на присъдата за фалшивия паспорт.

Нека припомним, че всичко започва на 18 април 2009 г. в столичната ни дискотека „Соло“. Двете жертви празнуват заедно с други млади хора рождения ден на единия убит. Това е Васил Александров (24 г.). Другата жертва е спортистът Кирил Въжаров.

Младата компания се забавлява до 4 ч. сутринта, след което излиза навън, за да си повика такси. Докато чакат таксито, край тях профучава Илиян Тодоров, който с нож пробожда Кирил, Васил и още едно момче. Кирил издъхва на място, а останалите двама са вкарани в линейка. Малко след това и Васил умира. Третият младеж успява да се пребори за живота си във Военна болница.

И до днес не е ясен мотивът за тази жестока касапница насред центъра на София. Не е известно Илиян да е общувал с жертвите в дискотеката. Основната версия на полицията е, че е харесал някое от момичетата и в главата му е настанал истински хаос, въобразил си е, че те му пречат да е с нея и затова ги нападнал.

Илиян сам се предава 2 дни след убийствата, след което прекарва зад решетките 2 години, преди съдия Румяна Ченалова скандално да го пусне на свобода.

През 2013 г. обаче ВКС го осъжда на доживотна присъда. Илиян обаче не е в България от 2011 г.

Въпреки че в издирването му се включва и Интерпол, той се появи в общественото полезрение едва в началото на тази година, когато се опита да напусне Узбекистан. Именно там най-вероятно се е укривал през всичките тези години.

Вече е ясно, че затворът няма да му се размине. Само трябва да се уточни дали ще остане в Узбекистан или ще бъде върнат в България.

Източник: Crimesbg.com

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com