Свържете се с нас

България

Всички телевизии предават едновременно: Каванч Татлату се СРИНА

Каванч Татлату е сринат след убийствения трус в Турция, което отне живота на десетки хиляди хора.

Той е загубил много приятели.

От началото на трагедията актьорът не спира да помага на хората, като участва в акции за помощ на пострадалите.

„Сърцето ми никога не е било физически наранявано толкова много през живота ми“, каза той в предаване за събиране на помощи, а болката в очите му не можеше да бъде скрита.

Най-голямото земетресение от миналия век насам остави дълбоки рани в сърцето на Турция.

Всички телевизионни канали се обединяват за помощ.

Програмата за подпомагане, която ще бъде организирана за лекуване на раните от земетресението, обединява всички телевизионни канали.

За гражданите, които са преживели опустошителните последици от земетресенията, засегнали Кахраманмараш и Хатай, Адияман, Газиантеп, Адана, Османие, Малатия, Диарбекир, Шанлиурфа и Килис, предаването на живо  се излъчва по всички канали едновременно, където Турция ще бъде едно сърце.

Изкуството в съвместното предаване ще бъде модерирано от Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz, Водещи имена от света на бизнеса и спорта ще подкрепят пострадалите от земетресението. Даренията, събрани от лицата на популярните телевизионни сериали и програми в помощната кампания „Турция едно сърце“, ще бъдат дарени на спасителните отряди и за подпомагане на хората.

Източник: https://www.zajenata.bg/

Даниел Каменов е с богато портфолио от статии, интервюта и анализи, той се утвърди като достоверен източник на информация и задълбочен коментатор на актуалните събития. Даниел работи неуморно, за да предоставя на читателите си най-актуалната и надеждна информация.

---

България

Синоптиците – бягайте от този град другата седмица!

Сериозно предупреждение за времето през другата седмица за голям наш град.

Не се вижда краят на горещото време. Това показва справка на Plovdiv24.bg в специализираните сайтове за синоптични прогнози.

Днес, утре и в петък очакваната максимална температура например в Пловдив е 38 градуса.

Събота, неделя, понеделник и вторник (13 – 16 юли) живакът ще достигне 39 градуса. След това – на 17, 18 и 19 юли градът под тепетата ще се пърже на 40 градуса. Ще е почти тихо или със слаб североизточен вятър.

---

България

Извънредно: Пловдив се размина с огромна трагедия

Дърво рухна върху пешеходна пътека в Пловдив, пише glasnews.bg, позовавайки се на съобщения на очевидци във Facebook.

Инцидентът е станал този следобед на кръстовището между улиците „Богомил“ и „Ралица“.

1720614129 sistemen bufer 2

„Няма вятър, буря или дъжд. Добре че няма пострадали!“, коментира Татяна Анчева.

Пътят е блокиран, като стъблото на дървото е върху цялата „зебра“.

---

България

Почина голям наш предприемач

Почина голям бизнесмен, носител на титлата „Бизнесмен на България“- 2004 година.

На 11.07.2024 г., на 82 години почина почетният гражданин на гр. Дупница, носител на множество държавни отличия и награди, Александър Иванов Кашукеев, съобщава БТА.

Александър Иванов Кашукеев е роден на 10 ноември 1941 г. в София. Завършва основно и средно образование в гр. Дупница в семейство на изтъкнати дупнишки учители.

Майката е заслужил учител в Базовото училище „Акад. Тодор Самодумов“ гр. Дупница и носител на орден „Кирил и Методий“.
Александър Кашукеев е почетен гражданин на Дупница от 2011 година. Награден е с орден „Червено знаме на труда“ 1988 г., „Златен орден на труда“ – 1982 г., почетния знак на Президента на Република България 2005 г. и е обявен за „Бизнесмен на България“- 2004 г.

През 2011 година, за изключително големите му заслуги за развитието, насърчаването и подпомагането на българската икономика и предприемачество, е награден с орден „Стара планина“- първа степен.

Александър Кашукеев присъства и сред избраните личности в книгите „Именити дупничани на ХХ век “ и „Кой кой е в България“.
Общинското ръководство поднася съболезнования към семейството и близките на Александър Кашукеев.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com