Свържете се с нас

България

Влюбих се на 40 години – Валентин ме измами и не знам какво да правя

Published

on

Влюбих се на 40 години, и то в доста по-млад от мен мъж. Вместо дългоочаквано щастие, тази история ми донесе много страдание. Но въпреки болката, не мога да се откажа от мъжа, който разби сърцето ми…

Една успяла самотна жена

Така бих описала себе си във времето малко преди да срещна Валентин. Винаги съм била много амбициозна и съм отделяла много време на работата си.

Не можех и да си представя да има по-добър експерт в моята област, мечтаех за високи позиции, власт, пари.

Предполагам, че донякъде това стана причина за раздялата със съпруга ми. Бяхме женени 6 години. Разведохме се, когато Лия, дъщеря ни, беше на 3 г. и 8 месеца.

Причината беше, че бившият ми съпруг искаше да замине за Португалия, където му бяха предложили работа. Аз не дадох и дума да се издума за това, защото тъкмо бях получила повишение на позиция, за която се борих години. Никой не отстъпи.

Съпругът ми първо замина пробно за Португалия, мислехме заради детето да останем заедно – да потърсим начин да не разваляме семейството. Но след около година установихме, че всъщност ни е по-добре да сме разделени. И се разведохме. Честно казано, в началото това по-скоро ме зарадва. Нямах нужда от мъж, който не ме подкрепя.

влюбих се

Влюбих се на 40

Продължавах да следвам своята кариера, сбъдвах мечтите си и имах достатъчно пари, за да не се притеснявам да отглеждам сама детето си. Бях на 35 години и бях сигурна, че ще срещна мъж, който да ме разбира и да уважава това, което съм и което правя.

Неусетно обаче минаха 5 години!

И без да се замислям много за бъдещето, правейки каквото исках – основно работейки, пътувайки в свободното време и тук-там някоя кратка любовна авантюра, без ангажименти, ето че станах на 40.

Чувствах се успяла, свободна и силна. Дали исках мъж до себе си? И да, и не. Беше ме страх, че повечето мъже ще поискат да съм по-често у дома и да им отделям внимание – и ще ми пречат да вървя по моя си път. Затова и предпочитах неангажиращи отношения.

Така започна и връзката ми с Валентин. Запознахме се на рождения ден на общ приятел. Купонът беше страхотен, а аз реших, че ще завърши още по-добре, ако си уредя среща с красивия и атлетичен мъж, който беше дошъл сам на партито.

Той бързо откликна на вниманието ми и вечерта премина във флиртуване и закачки. Накрая съвсем открито го поканих, ако е свободен в събота, да ми дойде на гости.

Лия беше във ваканция и беше за месец в Португалия при баща си. А аз съвсем нееднозначно намекнах на Валентин, че не искам да се държим прилично.

Така и направихме. Прекарахме една страстна и много приятна вечер. Следващата седмица пък Валентин ме покани на уикенд извън София. Лека-полека започнахме да се виждаме 2-3 пъти месечно. Или у нас, или в хотел, защото Валентин живееше с майка си и сестра си. Е, може би беше голям да живее с майка си, но беше на 26 години, учеше и работеше… Пък и какво ме вълнуваше – нали прекарвахме времето си забавно.

Постепенно заживяхме заедно!

Но, някак неусетно, това, което бяхме започвали като флирт и без желание за задълбочаване, си стана сериозна връзка. И, да, признавам си, бях се влюбила. И то много. А да си над 40 и да излизаш с 15 години по-млад мъж, никак не е лесно. Непрекъснато се притеснявах: не само от близките и познатите, но и от всяка по-млада жена. Започнах да губя увереност и ме беше страх, че скоро ще омръзна на красивия си любим. Глезех го с всякакви подаръци и угаждах на много от капризите му, само и само да е с мен.

Единствените, които ми даваха кураж и казваха, че връзката ни е съвсем нормална и дори красива, бяха моята дъщеря и… сестрата на Валентин. Мирела беше 2 години по-малка от брат си. Изглежда красотата им беше фамилна черта, защото тя беше много хубава, макар че, странно, винаги беше без гадже.

Често идваше на гости у нас, излизаше с нас, когато ходехме на заведения, на кино, на разходки, на пазар…

Дори и на море идваше с нас. Всъщност идваше заради Лия, с която си правеха добра компания и когато пътувахме, обикновено двете момичета бяха в една стая, а ние с Валентин в друга.

Разбрах истината напълно случайно!

Един ден реших да изненадам Валентин с ден специално за нас. Взех си отпуска, но не му казах, и се направих, че отивам на работа, а всъщност смятах да се върна… Бях подготвила цял куп изненади. Но най-голямата изненада получих аз. Отключих тихо външната врата и дочух смях откъм спалнята. Приближих се все така тихо и установих, че Валентин прави любов с Мирела!

Оказа се, че не са брат и сестра. От години са имали любовна връзка. Каква беше моята роля в този триъгълник ли? Мисля, че на богатата застаряваща дама, която щедро раздава подаръци. Макар че Валентин каза, че обича мен, но не може да се отърве от Мирела. Че тя била опитала да се самоубива, когато той поискал да я напусне заради мен…

Знам, не звучи реалистично.

Но нямам сили да изгоня мъжа, в който се бях влюбила. Минаха 3 месеца. Валентин се премести окончателно у нас, уж за да ме убеди, че обича мен. А аз не вярвам, че се е разделил с Мирела, но пазя в себе си страховете и подозренията си, защото не искам той да си тръгне завинаги…

Е. Л., 44 г.

Източник:Журнaл за жeнaта

Продължете с четенето

България

Бенатова със скандално разкритие за Отровното трио и провокаторите при погрома на 2 септември

Published

on

„Онази вечер бях на първия ред пред сградата на Партийния дом. Още в 21 часа там имаше ясно различима група от агитките, които без да ги питам, споделиха пред телефона ми: ”Катуница помниш ли я? Ние сме оттам. След малко ще стане интересно”. Питах един от Триото, защо не призоват полицията към действие за отстраняване на тази група и защо не ползват микрофона да призоват за ненасилие. Отговорът беше, че не е ясно как би се приело посланието. Останах отпред. Снимах. Започна канонадата от бомбички, придружени от стандартните рефрени за Ушев.

И както в Катуница, полицията необяснимо прояви пасивност. Остави групата да се изразходи“, написа в профила си във Facebook журналистът Миролюба Бенатова. „Зад ъгъла имаше хиляди протестиращи, които нямаха нищо общо с тази проява, театър или както искате го наречете. Час по-късно „групата“ вече беше разпръсната сред множеството и започна погромът с хвърляне на предмети, бутилки и бомбички. Вече нямаше как провокаторите да бъдат задържани, без сблъсък с обикновените протестиращи. А и тази мазня даде възможност на реалните извършители да избягат. За публиката от екраните остана усещането, че това е протестът.

На другия ден погромът бе ползван за алиби на властта. Всички овластени подмениха реалността с акцента върху агитките. „Това не сме ние“, крещеше един от хилядите, който се опитваше да накара представител на Триото да призове по микрофона за спиране на насилието. (има го в едно от видеата ми) Неговият глас не трябваше да бъде чут. „Това не сме ние!“ беше истинският вик на протеста. Няма отговор на въпроса защо полицията не предотврати погрома. Остава убеждението, че всичко случило се, е било по план. Затова разбирам изказването на главния секретар на МВР, че полицаите са си свършили работата перфектно. В ареста няма нито един хулиган“, заяви още Бенатова.

Продължете с четенето

България

Драмата на Силистар е ужасяваща, преди минути се взе фатално решение

Published

on

Тялото на удавения мъж повече от пет часа стои на плаж Силистар край Синеморец, предаде БГНЕС. Дошлите в 13 ч. водолази си тръгнаха и прекратиха претърсването на морето за втория човек, защото е много бурно. Припомняме,  че мъж на около 60 г. се удави на плаж Силистар край Синеморец.

Инцидентът стана около 11 ч. Спасителни екипи няколко часа издирваха втори човек, за когото се предполага, че е изчезнал в морето. Водолази се включиха в издирването малко след 13 ч. Тялото на починалия е на плажа и е покрито с хавлия повече от 5 часа. Шест-седем медици, които са дошли на почивка на този плаж, оказваха първа помощ около 40 минути, когато стана инцидентът преди обяд, но за съжаление мъжът почина.

Сред медиците имаше лекар от панагюрската болница, ВМА, болница „Св. Иван Рилски”, болница „Лозенец”. Лекарите коментираха, че ако в Синеморец е имало болница, човекът щеше да бъде жив. Линейка пристигна 30 минути след подаване на сигнала за инцидента. Лодка със спасители от ПБЗН издирваха още един човек. Плажът е даден на концесия. За посещението му се събира такса за паркинг, но няма спасител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки семейства с деца. Морето е бурно и има мъртво вълнение. Последно в петък е имало спасител до 18 ч.

Продължете с четенето

България

На този ден – 11 българи загубиха живота си на кораба „Илинден“

Published

on

Навършват се 11 години от потъването на кораба „Илинден“ в Охридското езеро в Македония. При инцидента през 2009 г. загинаха 15 български туристи.

Корабчето превозваше над 50 български туристи към манастира „Свети Наум“ и потъна за минути на 200 метра от брега. В началото на месец април 2012 г. Апелативният съд в Битоля потвърди осъдителните присъди за Сотир Филевски и Бранко Баич по делото за потъналия кораб „Илинден“.

На 5 юли 2011 г. Основният съд в Охрид призна за виновни двамата подсъдими. Капитанът на кораба Филевски и хърватският гражданин Баич, дал сертификат за годността на плавателния съд, бяха осъдени на по една година затвор.

Съдът сметна, че Сотир Филевски не се придържал към наредбите за корабоплаването и лекомислено сметнал, че няма опасност като качва на борда на кораба над 50-те български туристи. Заради неспазване на закона за корабоплаването беше осъден и Баич.

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

България2 седмици ago

Бенатова със скандално разкритие за Отровното трио и провокаторите при погрома на 2 септември

„Онази вечер бях на първия ред пред сградата на Партийния дом. Още в 21 часа там имаше ясно различима група...

България2 седмици ago

Драмата на Силистар е ужасяваща, преди минути се взе фатално решение

Тялото на удавения мъж повече от пет часа стои на плаж Силистар край Синеморец, предаде БГНЕС. Дошлите в 13 ч....

България2 седмици ago

На този ден – 11 българи загубиха живота си на кораба „Илинден“

Навършват се 11 години от потъването на кораба „Илинден“ в Охридското езеро в Македония. При инцидента през 2009 г. загинаха 15 български...

България2 седмици ago

Хванаха двама българи с над 17 кг кокаин и опасно оръжие в Англия!

Двама българи бяха осъдени в Англия на общо 14 г. затвор за притежаване на незаконно оръжие и наркотици. 30-годишният Кристиан...

България2 седмици ago

Напълно изчезват за 8 дни: Премахване на мастни натрупвания по тялото

Формации на  мастни натрупвания , или  липоми са доброкачествени тумори , безвредни, но изключително неестетични образувания, които могат да възникнат...

България2 седмици ago

Жената на Крум Савов е просто неразпознаваема, няма да я познаете (снимки) –

Помните ли красивата блондинка Мая Савова, която стана популярна преди години като водеща в ефира на Нова тв, а впоследствие...

България2 седмици ago

Каракачанов изненадващо: Подавам оставка като вицепремиер, ако Борисов и Радев…

„Какво ще решат оставките на премиера Бойко Борисов и на президента Румен Радев? Ако някой мисли, че с кръв и...

България2 седмици ago

Наталия Симеонова стана неузнааема, няма да я познаете (снимки) –

Помните ли водещата на “Море от любов” Наталия Симеонова? Няма да я познаете днес, определено много се е променила. Тя...

България2 седмици ago

Иван Гешев с извънредни новини за издирването на изчезналия Янек

Когато куче разпознава мирис на дадено местопроизшествие не е доказателство, което съдът признава. Това заяви главният прокурор Иван Гешев във...

България3 седмици ago

Шокиращи разкрития за миналото на изчезналия Янек Миланов

Изчезналият безследно Янек Миланов от Дупница е бил жертва на системен тормоз – неизвестни рязали гумите на колата му, запълвали...

България3 седмици ago

Дават ви къща и пари, за да живеете в този малък рай!

Зaкoнът зa плaнинcкитe рeгиoни, кoйтo щe зaпoчнe дa ce прилaгa oт 1 януaри cлeдвaщaтa гoдинa e caмo eдин от oпититe...

България3 седмици ago

Разкриха последните думи на разстреляния в гърдите Жоро Илиев

Малко повече от 14 години след едно от най-знаковите убийства у нас – на шефа на “ВАИ-Холдинг” Георги Илиев, все...

България3 седмици ago

Извънредно! Разбутаха палатковия лагер пред СУ, стигна се до сблъсъци

И днес София осъмна блокирана. Палаткови лагери има в триъгълника на властта, на Орлов мост и на кръстовището пред Софийския...

България3 седмици ago

Булката се уедини със свекъра си насред сватбата, младоженецът не й остана длъжен и…

Тази неприятна история се е случила с млада жена на име Валъри в най-важния ден в живота й – сватбата. За съжаление,...

Made in BG3 седмици ago

Моите спомени от соца: В лагера бяхме 50 души в обща спалня, влизахме в морето под строй

Когато днес чуя някой да говори за щастливото детство при социализма и конкретно за детските летни лагери, се сещам за...

България3 седмици ago

Цветелина Бориславова шашка с нова визия: Доста 30-годишни биха й завидели

С нов имидж впечатлява банкерката Цветелина Бориславова. Изисканата бизнес дама е сменила шоколадовите нюанси на косата си, към които се...

България3 седмици ago

Нинова изтеглила 25 бона от партийната каса за костюми, козметика и масажи

Шефката на БСП, макар и с изтекъл мандат, Корнелия Нинова, е бъркала в партийната каса, за да се разкрасява. Това...

България3 седмици ago

Йорданка Христова бясна на дъщеря си: Обръснала косата си нула номер

През последните няколко години Ивана се носеше с къса прическа, но никога не е стигала чак до такива крайности, че...

България3 седмици ago

Негативен обрат в живота на Ангелкова: Мъжът й се представя за необвързан

Съпругът на бившата вече министърка на туризма Николина Ангелкова е променил семейния си статус във фейсбук. В графата за лична...

България4 седмици ago

Бербатов най-сетне показа красивата си съпруга и порасналите си дъщери – вижте хубавата Елена и двете ѝ деца на плажа (Снимки)::

Един от най-именитите българи, футболната звезда Димитър Бербатов , ревностно пази от хорските погледи най-близките си хора – половинката си...

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com