Свържете се с нас

България

Ванче, защо не си потърсиш набори?! Пореден младок разби сърцето на Ваня Щерева и я заряза брутално!

Мнозина майтапят Ваня Щерева, че има необясним страх от мъжете, които са й набори, да не говорим пък от по-възрастните от нея. Въпреки че ако се даде реална сметка за живота си, то определено трябва да се бои от младоците, по които си пада. И които винаги я зарязват – рязко, неочаквано и категорично.

Рекордът на Щерева бе във връзката й с 25 години по-млад от нея симпатяга, на когото тя далеч по-лесно минаваше за майка, отколкото за любима. Онзи й показа „пътя“ като се наигра и дори й заяви, че му е скучно с нея. Има си хас да е обратното, като се има предвид разликата в годините им…

Днес обаче Ваня се оказа в същата позиция – натирена и забравена от поредното Агнешко. Близки до нея разкриха, че песента й „Тръгвай“, която издаде наскоро, е посветена точно на тази раздяла, която за енти път й разбила сърцето.

„Колко са й говорили всички, но тя не и не. Дори близките й не могат да разберат защо бяга от зрелите мъже на нейните години. Не е тъпа жена, не е проста, че да мисли, че няма да има какво да си кажат, напротив… Чудно ни е какво си говори с тези млади овце, където все ги намира… Или, може би, има нужда да доминира, да изглежда най-умната… Каквато и да е причината обаче, винаги остава с пръст в устата“, коментират източниците.

След всеки пореден крах, Щерева се кълняла, че спира с младоците, но обещанията траели от ден до пладне.

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com