Свържете се с нас

България

„Бог чува всяка молитва“. Мислите на 8-годишно момче за Бог поразяват възрастните

Съществува ли Бог? Осемгодишният Дани Дътън от американския град Чула Виста пише подробно и много сериозно за Бог в домашните си. А размишленията му са наистина възхитителни:

„Една от основните задачи на Бог е да създаде човечеството. Винаги, когато животът на човек свърши, Бог веднага създава друг, който да го замести, така че ще има достатъчно хора, които да се грижат за нещата на Земята.

Бог не създава възрастни, а само бебета, защото те са по-малки и по-лесни за създаване. По този начин Той не губи ценно време, за да ги научи да говорят и да ходят. Той просто ги оставя на мама и татко.

Втората основна задача на Бог е да слуша молитвите.Това е много трудна задача, защото много хора се молят. Всеки ден им се случват толкова много неща, за които разказват на Бог преди да си легнат, така че Бог няма свободно време.Тъй като чува всичко, трябва да има ужасен шум в ушите Му, освен ако не реши да го блокира.

Бог вижда и чува всичко и е навсякъде, така че е много зает. Бог е много зает, така че хората не трябва да правят грешки, да Го разстройват и да Го разочароват.

Атеистите са хора, които не вярват в съществуването на Бог. Мисля, че трябва да има малко такива хора. Поне в нашия град не са много.

Можете да се молите когато пожелаете,непременно ще бъдете чути. Той наблюдава Земята през цялото време. Ако не вярваш в съществуването на Бог, тогава се чувстваш самотен, защото родителите ти не могат да останат с теб винаги и навсякъде, но Бог може.

Хубаво е да знаеш, че Той е близо, когато страхуваш се от тъмнината или когато не можеш да плуваш добре. Но не трябва винаги да мислиш какво Бог може да направи за теб. Вярвам, че Бог ме е поставил тук и може да ме отведе, когато пожелае. Ето защо Вярвам в Бог“.

---

България

Големият победител Иван Рълев: Свободен съм! С Денислава бяхме заедно, но не сме един за друг

Големият победител в „Игри на волята“ Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито. Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево.

„Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг“, коментира Рълев в предаването „Събуди се“ по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка – Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали.

„В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам и бизнеса си.

Не остава време за това. Ако имам човек искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога“, допълва шампионът.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него.

---

България

След като спечели 100 бона Иван Рълев скъсал с гаджето преди 3 дни

Победителят в Игри на волята Иван Рълев е имал бурна връзка с другата участничка в продукцията Денислава, но двамата са се скарали до преди дни. Това признава самият той в интервю, видя NEWS2.

„Двамата с Дени сме силни характери и отношенията ни са доста бурни.

Преди два-три дни се скарахме и не знам как ще продължат отношенията ни натам“, призна Рълев.

Той също така каза, че два остри камъка брашно не мелят.

Официалното признание за връзката му с Денислава показва, че очевидно нещата с бившата приятелка на Рълев Йоанна са останали в сферата на приятелството.

От друга страна, наскоро Денислава, попитана за отношенията й с мъжете в Игри на волята, сложи знак „хикс“ не само на Мастагарков и Мартин, но и на Рълев.

Денислава каза, че към момента няма мъж до нея и иска да е сама.

---

България

Милионери: Служители в завод прибраха 11 млн. евро с хитра схема

В рамките на година група крадци успява да отмъкне благородни метали като злато и сребро на стойност най-малко 11 милиона евро.

Това се е случвало от медодобивен завод в Хамбург, според разследванията – в периода февруари 2020 г. – януари 2021 г., разказва германското издание „Билд“.

Прокуратурата на Хамбург е повдигнала обвинения срещу петима души – на възраст между 33 и 50 години, за сериозни групови и търговски кражби. Друг заподозрян е обвинен в помагачество и съучастие в тежки групови кражби.

Твърди се, че обвиняемите са откраднали около 5000 килограма – „междинни“ и странични „продукти“, съдържащи благородни метали на обща стойност около 11 милиона евро от помещенията на компанията. След това са ги препродавали.

Откраднатите стоки са т. нар. „сурово сребро“. Остатъците от необработено сребро се създават по време на процесите на рециклиране и обработка на метали.

Твърди се, че крадците са изпращали част от плячката си на металообработващи компании в Турция. Те използвали крипто клетъчни телефони за вътрешна комуникация.

Кои са крадците милионери?

Твърди се, че в схемата са участвали бивши и настоящи служители на завода, както и доставчици на услуги, които са имали достъп до помещенията му.

Полицаи под прикритие се натъкнали на група от поне единадесет заподозрени. Разследващите идентифицирали 36-годишният Махмут С. от Фреденбек в Долна Саксония като ръководител на бандата.

В хода на разследването са конфискувани три луксозни автомобила. Делото започва на 12 декември в Окръжния съд на Хамбург.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com