Свържете се с нас

България

Алекс Богданска отврати всички с HOT снимка по бански! (Вижте защо)

Алекс Богданска пусна HOT снимки от екзотичен Тайланд, където е на почивка заедно със сина си Габриел и неизвестен мъж. Моделката позира по ултра изрязан бански, който едва скрива най-интимните й части, но вместо да разгорещи мрежата с кадрите, тя я отврати, пише Intrigi.bg.

А причината – тотална липса на хигиена. Плажната кърпа, върху която Алекс е полегнала заедно с мистериозния мъж, е мръсна и с видими петна.

Неприятно впечатление правят и космите по нея, сякаш някой току-що я е ползвал във фризьорския салон.

Трети пък обърнаха специално внимание на бюста на Богданска, сравнявайки го с този на Ивка Бейбе. „Едната сочи на изток, другата – на запад!? Уж имаш силикон, а си по-равна от плоския данък“, гъбаркат я в мрежата.

Факт е, че Алекс си сложи импланти преди повече от 7 години и ако оттогава не е правила корекции по тях, формата се променя и изкривява. Колкото до космите по кърпата – съдейки по гладко избръснатото тяло на метросексуалния тип под Алекс, по-вероятно е остатъците да са нейни.

---

България

2 зодии до дни да проверят банковите си карти: Ще открият много, много пари, които не са очаквали!

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатея:

Лъв
Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти.

Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас.

Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей
Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали.

Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно.

И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

---

България

Измама с „Капките“ обяви Рафи по Нова тв

Кадър Нова тв

В България няма нещо, с което някой не реши да мами и да печели от наивността на хората.

Това се случва и покрай билетите за „Като две капки вода“.

Който тепърва е решил да си купува билети за финала на сезона на „Като две капки вода” в Арена София, вероятно ще бъде разочарован, а може би и измамен. За това предупреди Рафи Бохосян, който е режисьор на предаването. Певецът и победител в няколко музикални формата каза в сутрешния блок на Нова телевизия в събота, че билетите за финалния концерт са свършили.

„Публиката да внимава, в момента има доста фалшиви билети в мрежата. Много хора злоупотребяват.

Не си купувайте билети от хора, които не познавате”, обясни Рафи пред Марина Цекова.

Тя пък сподели, че познати постоянно я питат може ли да им намери покани или билети за „Капките”. Естествено, Рафи като режисьор на предаването, е подложен на същия тормоз, но не само той.

---

България

Времето полудя в България и синоптиците не познаха: Проливен дъжд се изсипва в София

Кадър Уеб камера в София на Орлов мост

Абсолютна изненада за синоптиците.

Никой не прогнозира дъжд в София за днес.

А точно това се случва в момента.

На места в столицата дъждът е проливен.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com