Свържете се с нас

България

Адът по морето застигна и една от най-известните ни и красиви актриси!

Актрисата Силвия Петкова се оказа сред хората, блокирани заради бедственото положение по Южното Черноморие. Тя се намира в Синеморец и в постове в социалните мрежи обяснява, че от 20 часа дъждът на спира да вали.

„При мен е малко по-добре от това, което видях, че се случва в Царево и Ахтопол. Съжалявам да го кажа, но заради мен и това положение представлението в Пловдив на „Съседите отгоре“ тази вечер няма да се състои“, обяви тя във видеоклип.

„Много се извинявам и се надявам, че всички, които са в евакуация, са добре“, каза тя и добави, че се надява в най-скоро време пътят да бъде отворен и блокираните хора да могат да си тръгнат. „Ужас! Природата какво нещо е!“, коментира тя видимо притеснена от случващото се.

„Простете за неудобството, но Природата е по-силна от всичко… Пращам енергия на всички, които бедстват в този момент и се надявам щетите да са само материални и да няма по-тежки последствия от тази жестока буря!“, написа актрисата в поста.

Blitz

 

 

 

 

---

България

Сами Хосни се набута и в „Игри на волята“. Там го чака жрицата на любовта Вероника Ланчева (СНИМКИ)

Сами Хосни стана известен като риалити звезда и иска да затвърди този свой имидж. След като го видяха колко струва във „Фермата“ и „Сървайвър“, сега е решен да се излага и в „Игри на волята“.

Да, Сами има физическата подготовка за тези предавания, но в тях лъсна и характерът му, който не е никак приятен. Той се оказа надменен и със самочувствие без покритие.

Във „Фермата“ единственото, което се запомни от него, е репликата му, че голямата награда от 100 хил. лв. не го блазни, защото тези пари ги изкарвал за дни. Той се опита да убеди всички, че е милионер, но трудно му се получи

Истината е, че Хосни наистина разполага с доста пари, които му осигуряват охолен начин на живот, но те не са спечелени с работа. Сами се е превърнал в истинско жиголо. Различни жени, при това на сериозна възраст, го „обяздвали“, а в замяна го издържали с щедри суми.

 

Интересното е, че в „Игри на волята“ той ще има своя колежка в занаята. Участие в следващия сезон ще вземе Вероника Ланчева, която участва в „Мис България 2013“. Тя стана по-популярна обаче с песен, в която участие взеха още близначката й Моника и фотомоделът Велина Узунова, която също участва в „Мис България“ преди 10 години.

Явно новият сезон на „Игри на волята“ ще бъде много слаб. Щом провали в живота като Сами Хосни и Вероника Ланчева ще участват, не предстои нищо, което да обогати аудиторията.

Източник: Crimesbg.com

---

България

55-годишната Николина Чакърдъкова опъна бръчки, сложи и нови зъби

С опънати бръчки и с нови блестящи зъби се появи в студио на Нова телевизия фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

Това забелязаха наблюдателни зрители и коментарите в социалните мрежи не закъсняха.

55-годишната изпълнителка грееше с идеално изпънато лице, както и бели и перфектно наредени бели зъби.

---

България

МРЪСНИШКИ СНИМКИ! Жанета Осипова тегли кола на каишка

Свръхсила показа изкусителната сексбомба Жанета Осипова.

Преоблечена като зайче, плеймейтката тегли лек автомобил, като го води на каишка.

Дори и с дегизировка и огромни заешки уши, Жанета хваща мъжките погледи, тъй като от кръста надолу не залага на много дрехи.

---

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com