Connect with us

Made in BG

Трагедия! Дядо се обеси на асмата в двора си край Пловдив

Published

on

Възрастен мъж сложи край на живота си в Стамболийски.

Дядо Иван се е обесил на асмата в двора си в четвъртък, предаде тrafficnews.bg.

Тялото на възрастния мъж е било открито от неговата дъщеря рано сутринта.

Жената извикала линейка, но медиците единствено констатирали смъртта на пенсионера.

Не са ясни мотивите на мъжа за фаталното решение.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Made in BG

Мистериозен 10-м. тунел се крие зад Мадарския конник, а цяла Странджа е радиоактивна заради космически…

Published

on

„Зад Мадарския конник има таен 10-метров тунел, който пази древни предания“, това сензационно твърдение обяви жепеецът лечител Георги Петков. По думите му цяла Странджа е радиоактивна заради портала към Космоса.

„Господ ми каза, че когато получа три лъча, България ще тръгне напред. Живеем във велика страна. Народът ни е беден, но ще дойде време, когато ще живее в благоденствие“, категоричен е той.

Ето какви други сензационни твърдения направи той в интервю за „Телеграф“:

– Г-н Петков, какви способности имате и откога са те? Как се появиха?

– Преди 30 години отидох на Кръстова гора с приятели. Беше сутрин. На небето видях едно римско седем като на плакат, стоя така и се затвори. Бях с бежов италиански костюм, с копринена риза. Отидохме горе на кръста.

В параклиса отдясно се наведох да се моля и изведнъж детето на моите приятели каза: „Бате Жоро, гледай какво стана, нещо се изля върху тебе!”. Първата ми мисъл беше: „Отиде ми костюмът”. Свалих си сакото и видях, че върху него имаше все едно изрисувани кръстове.

Казаха ми, че това е много хубаво, че Господ ме е благословил. На връщане към Горна Оряховица видях дъга. Като се прибрах, запалих свещ вкъщи и пушекът изрисува кръст. Разбрах, че това е голямо знамение. Оттогава Господ ми отвори пътя и започнах да помагам на хората. Бях 30-годишен.

– Получавали ли сте други знамения?

– Това през 1992 г. беше първото. После през 2013 г. получих лъч, пак беше на Кръстова гора. Тогава Господ ми каза, че когато получа три лъча, България ще тръгне напред. Втория лъч получих на Мадарския конник – на 20 юли 2015 г. Трети лъч още не съм получил. Бог ще каже кога.

– Бог е светлина, мисъл или глас?

– Бог е светлина, любов и глас. Това е.

– Как лекувате?

– Само с молитви, освен на български, и на арамейски езици, на езика на Исус Христос. Така влизам във връзка със Светия Дух. Като почна да пея и да чета, тогава слизат ангели и архангели и те изчистват всичко – и болестите, и негативната енергия, тоест магиите. Много съм силен.

– Къде става лечението?

– Според заболяването или нуждата от разваляне на магия казвам на хората къде да се срещнем – на Кръстова гора, в Арбанаси, в сливенското с. Чинтулово, в някоя църква. Аз отивам и там се моля за тях.

На Кръстова гора се моля на кръста, в Арбанаси на чудотворната икона, която е много силна. В Чинтулово има тракийско светилище, където свети Илия и свети Димитър помагат на хора с проблеми в краката, ставите, кръста. На Мадарския конник ходя да се моля за България.

– Защо се молите за България?

– На 20 юли преди 15 г. почувствах, че трябва да отида на Мадарския конник. Направих петохлебие – занесох питка от 5 части, вино, жито и плодове. Запалих дебела свещ, разлях виното – направих кръстове в четирите посоки, докато свърши, от житото също направих кръстове.

Започнах да се моля на Исус Христос и на Божията майка за прослава на България. Видях как се наредиха седем светии в бели мантии. Двама от тях сякаш ме хванаха и ме вдигнаха горе на скалата. Това беше само духът ми.

Вкараха ме в една дупка и ми показаха тунел, сигурно дълъг 10 метра. Там имаше рафтове и на тях наредени кожени свитъци с писменост. Имаше и пазители. Показаха ми жезъл и корона и ми казаха: „Трябва да знаеш, писмеността е по-важна от материалните работи”.

Аз само гледах, нищо не докоснах. Моят дух само пътуваше и гледаше. Казаха ми още, че България е велика страна. Народът живее бедно, но ще дойде време, когато ще живее в благоденствие.

Наказани сме заради богомилите, които са били горени на клада. А те са били Божии пратеници.

– С какви болежки ви търсят хората?

– Идват всякакви хора. Бог излекува едно момче от Велико Търново от левкемия. Моя племенница имаше проблеми с яйчниците, но се размина с операция и Бог й даде две красиви деца. За Господ няма неизлечими болести.

Има кармично обременяване, но когато човек вярва и се моли, и става по-добър, има помощ. Това иска Господ – любов и прошка, да станем по-добри.

– Как преценявате къде да се молите в конкретен случай?

– Хората с по-тежки болести водя на Кръстова гора, в по-леките случаи – на Чинтулово или на Арбанаси, в някоя църква, в манастира в Лясковец.

– Колко пъти е нужно да се молите, за да бъде излекуван човек?

– Господ като каже, може за един път да се излекува човек, може и за 3 пъти. Хубаво е три пъти да се ходи на Кръстова гора. Зависи от кармата на човека.

– Колко струва лечението или развалянето на магия при вас?

– Нямам цена на дарбите ми – кой каквото даде, за да си покрия разходите по пътуването. Господ казва: „Няма да имаш цена на дарбите, защото ако почнеш да злоупотребяваш с тия работи, ще ти отнема дарбите”. Едно момче дойде при мен, ходил при един известен от Варна. Взели му 400 лева и нищо не свършил. Изчистих му магия и вика: „Душата ми лети, лети”.

– Значи само с молитви помагате и за лекуване, и за разваляне на магии? Няма яйца, конци и т.н.?

– Не, не, няма такива, само с молитви чистя хората. С молитви и с песни на арамейски. Слизат ангели и слагат негативната енергия в нещо, което виждам, че е с капак, и го изгарят. Цялата негативна енергия се изгаря. По този начин вадя и болести, и магии, и бесове. Само с молитви. Мантрите, които пея, правят връзка с Бог. През 2011 г. ходих на Божи гроб.

Помолих се на гроба Господен и чух неговия глас. Каза ми нещо, което няма да забравя: „Твоето име е Симон. Сега ти отварям седмата врата – това е вратата на мъдростта и познанието.” Видях, че държи два ключа. Имам чувството, че съм живял по тия земи.

– Кои светии помагат най-много на хората?

– Най-много се моля на свети Иван Рилски. Той помага на хората, като му се моля. Благодарение на него едно дете, което не можеше да говори, проговори. Аз получавам и послания от него, които веднага предавам, като ги пиша в интернет. На 5 април 2013 г. ми даде много силно послание, което и през 2022 г. повторих.

Ще го кажа: „Това е следната моя молба и препоръка, за да пребъде моят скъп народ в благоденствие, възход и светлина. Даден ви е ключът за духовното ви начинание и благополучие. Останалото зависи от вас самите, добрата воля и ваши действия. Много е важно психическата ви настройка, това е на първо място. Мислите и действията ви да бъдат в положителна насока, за да успеете в начинанията си. Благословени сте в радост и скръб. Благословени сте във възход и падение. С нами Бог.“

– Имате ли информация какви тайни крие българската земя?

– Аз имам послание и от Бастет. Цялата Странджа е радиоактивна заради заровеното в нея светилище, което има енергийна връзка и портал към Космоса. В него има запис с цялата информация за формирането на живота и зараждането на цивилизациите.

Хората не могат да стигнат до него. Излишно е да се опитват. Мястото ще се отвори едва тогава, когато Създателят реши.

Преди 6500 г. смятаната за египетска богиня на радостта и празниците Бастет се въплътила като тракийска принцеса по днешните български земи, за да опази знанието.

Кой е той?

Георги Петков е духовен лечител от Горна Оряховица. Работи на смени в БДЖ. Твърди, че на 30 години е получил първото си знамение на Кръстова гора и усетил, че има сили да помага на хората. Заявява, че изцеления се случват, като чете молитви – на български език и на арамейски – на който е говорил и Исус Христос. Петков твърди още, че само с молитви може да разваля магии, но всъщност самото изчистване на негативните енергии извършвали ангелите, които той призовавал.

Младият мъж разказва, че пазители на древните завети на Мадарския конник му открили, че ще дойде време, когато българите ще живеят в благоденствие.

Continue Reading

Made in BG

96-годишен дядо взел книжка през далечната 1941г. не се разделя с любимата си кола „Варшава“ и до днес (ВИДЕО)

Published

on

Преди половин век купил любимата си бяла ”Варшава”, с която не спира да обикаля из страната и чужбина, предава НОВА ТВ.

„Няма ограничение за шофьорите. Щом се чувстваш добре и лекарят ти даде, че имаш очи, че чуваш, че си с всичките си рефлекси, няма проблем”, споделя дядо Марин.

Той заминава за Чехия през 1939 година. Три години по-късно възрастният мъж получава шофьорска книжка. Но тя не е валидна в България. Разбира го като се връща в страната.

„Варшава“ е марка полски автомобили, произвеждани от 1951 до 1973 г. във фабриките FSO (Fabryka Samochodów Osobowych), откъдето произлизат и марките Полски Фиат и Полонез.

До 1957 г. „Варшава“ се произвежда по лиценз на руските „Победа“. След това дизайнът е изменен. Автомобилите „Варшава“ са използвани в Полша и в други социалистически страни много често като таксита, линейки, предпочитани са за служебни коли и по-рядко за лични автомобили. Произвеждани са също във варианти комби и пикап.

Поради голямото тегло на каросерията, марката не успява да се наложи масово на тогавашния пазар. Произведени са общо 254 471 автомобила.

Continue Reading

Made in BG

Драматична развръзка: Сериозен здравословен проблем е причината за изчезването на Венета Райкова! (СНИМКИ)

Published

on

Водещата и автор на бестселъри Венета Райкова мистериозно изчезна от виртуалното пространство още от септември 2022-ра. Преди дни злите езици излязоха с твърдението, че блондинката е изпаднала в дупка, поради липсата на сериозна връзка, а я е ударил и творчески дефицит.

Е, оказа се, че не е точно така, а тя самата преди часове разкри истината – дори със снимки. Райкова пусна стори в нета, в което обясни, че има сериозен здравословен проблем и е била оперирана в клиника.

Оказа се, че от месеци тя е имала проблеми с коляното на единия си крак, което впоследствие води до нетърпими болки. Преглед установил, че става въпрос за скъсан заден минискус, както и образувала се киста. Това наложило оперативно лечение, а в момента Райкова се придвижва с проходилка и не крие, че се чувства зле.

„Не, нямам любовни несгоди, нито липса на творческа муза. Това ми се случи, а причината да стигна дотук е и първа грешна диагноза. Радвам се, че всичко мина добре и че все пак мога да ходя. Тепърва ще раздвижвам, ще ми се правят рехабилитации, но гледам позитивно и знам, че ще се оправя“, казва Венета Райкова.

Разбира се, ние й желаем същото и наистина скорошно пълно възстановяване!

kliuki.bg

Continue Reading

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com